Hoteluri de lux

Hoteluri de top: Maxx Royal Hotel (Belek – Turcia)

Mai rar gasesti un hotel in care toate camerele sunt apartamente. Maxx Royal Hotel, din Belek, Antalya, este acea floare rara, al carei parfum seduce fiecare vizitator ce ii trece pragul. Deschis in mai 2011, hotelul promite o incantare a trupului si spiritului odata ce ai ales sa-ti petreci un sejur in minunata sa locatie.

Prezentare generala Maxx Royal Hotel

[slider_pro id=”12″]

Plaja si piscinele

[slider_pro id=”15″]

Locatia este la doar 1 kilometru de orasul Belek, pe plaja. de nisip ce are o lungime de 300 m. Complexul ocupa o suprafata totala de peste 1 milion m.p. si include terenul de golf Montgomerie Golf Course, al carui design a fost realizat de catre insusi celebrul golfer Colin Montgomerie.

Apartamentele

[slider_pro id=”18″]

Exista o cladire principala, cladirile Laguna si Terrace precum si doua tipuri de vile de lux: Maldives si Albatross, la care se adauga vila de la terenul de golf, insumand un total de 429 apartamente. Tipurile camerelor sunt extrem de variate, toate oferind cele mai bune conditii de cazare, mobilier modern si echipamente electronice de clasa. Te vei simti ca acasa in apartamentele dotate cu paturi twin sau french, bai cu dus de tip Jacuzzi sau cu cada Jacuzzi, dressing si balcon. Poti alege sa te cazezi in apartamentele din cladirea principala, in Roof Suite, Family Suite, Terrace Family Suite, Laguna Duplex Suite, Royal Suite sau King Suites.

Vilele

[slider_pro id=”19″]

De un tratament aparte vor beneficia cei care aleg sa se cazeze in cele doua tipuri de vile din complexul Maxx Royal Hotel: Maldives si Albatross. Vilele Maldive sunt situate pe o “insula” din piscina Maldives, au vedere directa la mare dar si piscina privata si o terasa privata, cu Jacuzzi si acces direct la piscina, totul facut pentru a recrea atmosfera insulelor cu acelasi nume din Oceanul Pacific.

Vilele Albatros au suprafete de 350 sau 425 m.p. si constituie o alternativa de cazare pentru cei care isi petrec mult timp pe terenul de golf. Au si ele piscina privata si terasa, 2 sau 3 dormitoare, living, bucatarie, hol de intrare, Jacuzzi, baie turceasca, balcon.

Golf

[slider_pro id=”13″]

Exista si o Presidential Villa, situata chiar pe terenul de golf Montgomerie, semi-izolata de copaci si decorata luxos. Aceasta vila are piscina privata, 3 dormitoare si toate celelalte facilitati pe care le au celelalte doua tipuri de vile.

Restaurante si baruri

[slider_pro id=”16″]

Rafinamentul gustului este prezent la Maxx Royal Hotel mai pregnant ca in alte parti. Un serviciu culinar 24/24 oferit de acest hotel in ceea ce este denumit “Maxx Inclusive Concept“. Totul desfasurat intr-un restaurant principal, 5 restaurante a-la-carte, 17 baruri si cafenele, o cafenea-patiserie, 3 restaurante snack.

Gurmanzii care prefera bucatariile internationale pot alege intre Byblos Rstaurant (libanez), Al Dente Ristorente (bucatarie mediteraneeana), Woxxie (Orientul Departat), Ocean Greek Tavern (grecesc si pescaresc) si Bueno House Restaurant. Fiecare dintre acestea ofera turistilor cele mai variate si gustoase preparate, realizate de bucatari reputati.

De asemenea, varietatea de baruri este aproape… nesfarsita, de la Circa Snack and Bar la Bur Snaxx, de la Stardust Beach Bar la Socie Tea & Coffee House, de la Dublin Dublin Irish Bar la Bevrly Hills Lobby Bar, de la Ryder Golf Club Bar la Aqualounge Bar, Vitamin Juice Bar, Splash Bowling Bar, Centro Meydan Bar, Teenage Bar si Puff Nargile.

Spa si relaxare

[slider_pro id=”17″]

Aven Royal Spa este contruita pe o suprafata de 3000 m.p. Aici oaspetii in cautare de masaj vor gasi tehnici si metode diverse, laolalta cu terapii insusite din practicile saloanelor de masaj din diferite parti ale lumii. O echipa profesionista se muleaza perfect pe dorintele si preferintele turistilor, intr-o atmosfera de serenitate totala. Programele de masaj si tratamente au fost dezvoltate impreuna cu terapeuti de clasa avand un scop unic: inlaturarea stressului cotidian si relaxarea completa. O baie turceasca desprinsa din povesti, Jacuzzi, sauna cu esentele dorite de turist, ceaiuri de plante si multe alte huzururi sufletesti te asteapta la minunata Aven Royal Spa.

Copii si distractie

[slider_pro id=”14″]

Maxx Royal Hotel dispune de o zona speciala dedicata copiilor si adolescentilor de pana la 17 ani, pe fiecare categorie de varsta. Cei foarte mici, de pana la 3 ani vor avea propria lor camera de dormit, asistenta medicala, loc de joaca, scaunele, etc. Copiii intre 4 si 12 ani au o camera in care pot desfasura activitati variate, dar si cinema, parc acvatic, piscine, mini disco, camere de somn. In fine, adolescentii pot merge linistiti la Junior Bar sau se pot desfata in sala de jocuri.

Maxx Royal Hotel acorda o atentie deosebita si cuplurilor de tineri casatoriti. Cei care aleg sa-si petreaca aici luna de miere vor trai clipe de neuitat inca din momentul in care pasesc pe poarta complexului. Ei vor fi contactati in avans si li se vor pregati o multime de surprize pe parcursul sederii ce se va transforma in cel mai spectaculos vis romantic.

 

 

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

2 Comments

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!