Destinatii

Disneyland pentru adulti

Cand erai mic iti doreai sa-l intalnesti pe Mickey Mouse in timp ce se plimba alaturi de Donald Duck si, eventual, se intalnea cu Goofy? Daca raspunsul e afirmativ, atunci cu siguranta ca si acum esti unul dintre cei care-si doreste sa faca parte din lumea animata a lui Disney. Din fericire, pentru noi, adultii, frustrarea copilariei nu mai exista: pentru ca acum exista parcurile Disneyland in care, cu un pic de efort, putem ajunge. Cu sau fara copii.

Pe dinafara, Disneyland poate parea un taram rezervat in exclusivitate copiilor. Nu te lasa inselat: inauntru sunt multe activitati care ii face fericiti si pe adulti. Petrecerea timpului in Disneyland fara a avea copiii alaturi te va lamuri asupra acestui aspect si te va face sa descoperi pe indelete toate minunatiile acestui loc al distractiei. Sunt doar cateva lucruri de care trebuie sa-ti amintesti odata ce-ai pasit pe poarta parcului. Primul, si cel mai important, este sa lasi la o parte orice inhibitie si sa te comporti acolo ca si cum esti un copil mai mare. Nu ezita sa te joci cu palaria lui Mickey sau sa te fotografiezi alaturi de celebrele personaje. Incepe ziua in Disneyland cu ideea fixa ca te vei distra exact ca un copil iar asta nu-ti va afecta orgoliul sau increderea.

Daca vrei sa nu ai de-a face cu lungile cozi, incearca sa iei pranzul mai tarziu ca de obicei, pentru a apuca sa te bucuri de unele atractii in timp ce toata lumea isi hraneste plozii. O alta idee buna e sa ramai in parc pana seara tarziu, fiindca atunci parcul se mai goleste de copii si, totodata, se anima intr-un mod feeric. Vei avea de-ales intre multe restaurante de clasa, asa ca daca obosesti nu te-ngrijora ca nu ai unde sa mananci ceva de calitate.

In cazul in care ajungi la Disneyland intr-un grup, cea mai buna solutie e sa te cazezi la unul din hotelurile din interiorul parcului, care asigura transport gratuit in si din parc. Insa e posibil ca preturile acestora sa fie destul de piperate in perioada de varf asa ca o alta solutie ar fi sa gasesti camere libere la un hotel din imediata apropiere a Disneyland-ului. Astfel vei economisi bani pentru mai multe suveniruri cumparate din locul pierzaniei.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!