Hoteluri Hoteluri cool

Hoteluri cool: W Barcelona

Aflat intr-unul dintre cele mai incantatoare orase din Spania, Barcelona, recent construitul hotel W Barcelona, se inalta semet deasupra apelor albastre ale Mediteranei. El reprezinta un simbol fantastic al modernismului, prin arhitectura inovativa si designul contemporan.

Ricardo Bofill, un arhitect renumit, specialist al stilurilor moderne, este autorul acestei capodopere, in timp ce decoratiunile interioare si detaliile ii apartin lui Charles Farruggio. Aici se afla 473 de camere luxoase, care poarta amprenta luxului si ale opulentei tipice spaniole.

In descrierea oficiala a hotelului se mentioneaza faptul ca el se afla de-a lungul faimosului bulevard La Barceloneta si ca reprezinta un nou stil cu totul autentic in materie de distractie, experiente culinare, viata de noapte, ospitalitate si recreere, atat pentru localnici cat si pentru turisti. Constructia impunatoare iti ofera superba panorama a orasului, impreuna cu servicii de un inalt profesionalism, gata sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi si dorinte.

Centrul Bliss Spa isi asteapta oaspetii pentru a le oferi o experienta unica in materie de relaxare, restaurantul Bravo al lui Carles Abellan iti pune la dispozitie preparate culinare delicioase, in timp ce barul Ignite Group’s Eclipse este specializat in cocktailuri de exceptie si tot aici poti asculta reprezentatiile live ale DJ-ilor.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!