Hoteluri Hoteluri cool

Cele mai sexy 5 hoteluri din Paris

Planuiesti o escapada nebunatica impreuna cu jumatatea ta si cauti un hotel in Paris care sa ofere interioare sexy, camere confortabile, bar intim, sauna relaxanta, Jacuzzi cu apa fierbinte si privelisti romantice?

Rezerva o camera sau un apartament in unul dintre aceste hoteluri frumoase din Paris, care creeaza o atmosfera perfecta pentru a te bucura de un weekend picant in Orasul Luminilor.

1. Hotel Le Fabe – Paris, Rive Gauche

Pasiune, Dorinta, Impreuna, Idila franceza, Opium, Matase si bomboane, Fericire sunt numele a cateva din cele 17 camere care iti sunt puse la dispozitie de modernul Hotel Le Fabe din Paris. Impartite in 3 categorii – Placere, Farmec si Confort – aceste camere sexy de hotel ofera facilitati moderne, design elegant si atmosfera intima. Situat in zona romantica a Parisului, Left Bank, Hotelul Le Fabe dispune si de sauna, deschisa intre orele 8-22 (sfat: fa-ti rezervare din timp pentru aceasta). Preturi de la 90 de euro.

2. Hotel Gabriel – Paris, Le Marais

Mandru de facilitatile sale hi-tech si atmosfera zen pe care o ofera, Hotel Gabriel se prezinta singur ca fiind primul “Detox Hotel”, dedicat in intregime relaxarii si starii de bine. De la deschiderea sa in luna februarie 2009, acest hotel de marca din Paris si-a intampinat oaspetii intr-o superba cladire apartinand stilului Art Deco, in districtul Le Marais. Cu oferta sa de masaje, tratamente de detoxifiere si camere prevazute cu sisteme NightCove pentru un somn odihnitor, Gabriel este alegerea perfecta pentru un weekend relaxant, ascuns privirilor, chiar in inima Parisului. Preturi, de la 49 de euro.

3. Hotel Sezz – Paris, Passy

Membru al lantului Design Hotels, Sezz ofera camere si apartamente sexy in Paris, toate amenajate modern, cu pereti fabricati din pietre speciale, lumini deosebite, covoare migaloase, draperii din lana si mobilier al carui design apartine lui Christophe Pillet. La Hotel Sezz, oaspetii sunt intampinati de un asistent personal si pot savura o bautura in separeul intim al primului bar Veuve Cliquot Champagne din capitala franceza. Aceasta locatie pariziana iti pune la dispozitie si un centru de sanatate cu Jacuzzi, bai de abur si sali de masaj.

4. Hotel Champs Elysées Plaza – Paris Champs Elysées

Situat in centrul Parisului, langa faimosul bulevard Champs Elysées, acest hotel luxos ofera apartamente spatioase si excitante dotate cu Jacuzzi, creeand atmosfera perfecta pentru o noapte de dragoste si pasiune. Hotelul Champs Elysees Plaza dispune si de o sauna orientala, baie turceasca, centru de fitness, bar si restaurant special pentru gurmanzi, care creeaza conditiile perfecte pentru o cina romantica in Paris. Oferte speciale, de la 500 euro.

5. Hotel Elysées Regencia – Paris, Champs Elysées

Perfect pentru o noapte romantica in Paris, Hotel Elysees Regencia ofera camere elegante si doua apartamente minunate: cel “Albastru” inspirat de moda franceza si “Levantica”, in care totul miroase a levantica. Acest hotel parizian dispune si de un bar exclusivist cu canapele rosii si parchet in culori inchise, unde te poti relaxa si savura o bautura, intr-un decor art deco. Serviciul de masaj personal este disponibil fie in camere, fie in spatiul special amenajat, creand o atmosfera perfecta pentru abandonarea de sine.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!