marele tur al chinei
Oferte travel

Târgul de Turism: Marele Tur al Chinei, cu reducere de 390 euro!

Cunoscută ca fiind cea mai populată țară din lume, China este o destinație fascinantă de vacanță care te așteaptă să o explorezi în lung și-n lat. Vei descoperi aici câteva dintre atracțiile de top ale lumii, cum ar fi Marele Zid Chinezesc, Palatul Imperial sau Armata de Teracotă, într-un circuit de 9 zile, de la Europa Travel.

Rezervă circuitul în China în perioada Târgului de Turism desfășurat online pe www.europatravel.ro și bucură-te de reducerea de 390 euro/persoană din tariful standard al pachetului turistic, de la Europa Travel. Oferta este valabilă pentru rezervări efectuate și achitate integral în perioada 21.02-24.02, în limita locurilor disponibile!

Beijing, capitala copleșitoare a Chinei

beijing Cunoscută ca fiind cea mai populată țară din lume, China este o destinație fascinantă de vacanță care te așteaptă să o explorezi în lung și-n lat.
Beijing

La fel ca întreaga republică chineză și capitala Beijing este impresionantă, găzduind deopotrivă clădiri istorice și zgârie-nori moderni. Explorarea metropolei începe cu Templul Cerului, un complex de clădiri taoiste unde se adunau Împărații dinastiilor Ming și Qing pentru a se ruga pentru recolte bune.

Continuă incursiunea în capitala Chinei cu vizitarea celei mai mari piețe din lume, Tian’anmen, poziționată chiar în inima Beijingului. De aici poți pătrunde în Palatul Imperial, supranumit și Orașul Interzis care găzduiește astăzi Muzeul Palatului. Complexul magnific ce cuprinde peste 9000 de camere a fost inaccesibilă publicului larg secole la rând.

beijing
Orașul Interzis

Marele Zid Chinezesc, simbolul de seamă al republicii și una dintre cele mai importante atracții ale civilizației, te așteaptă să admiri peisaje pitorești. Construcția gigantică ce avea ca scop apărarea graniței imperiului chinez este considerată a fi una dintre cele șapte noi minuni ale lumii.

Alte obiective turistice de top pe care le vei admira în Beijing sunt Palatul de Vară, cea mai mare grădină imperială din China și pitorescul Lac Kunming, unde te poți bucura de o croazieră romantică pe apa, în mijlocul unei vegetații luxuriante. Descoperă și Mormântul Ming, ce găzduiește 13 morminte ale dinastiei, și Drumul Sacru, împânzit de o sumedenie de statui monolitice din marmură construite cu sute de ani în urmă.

Atracții deosebite în X’Ian și Shanghai

Una dintre cele mai importante descoperiri arheologice ale secolului XX se găsește în orașul X’Ian: Armata de Teracotă a Împăratului Qin Shi Huang. Cele peste 8000 de statui ale soldaților impresionează prin expresii faciale si acțiuni diferite, iar în afară de aceștia vei mai putea admira și cai, unelte, arme, muzicieni sau acrobați.

X’Ian
Armata de teracotă din X’Ian

Vizitează Zidurile Orașului Vechi, fortificații înalte menite să apere cetatea, precum și Muzeul de Istorie Shaanxi, ce găzduiește numeroase relicve culturale. Turnul Bell este o altă atracție emblematică pentru X’Ian, dar și cea mai înaltă și mai bine conservată construcție de acest fel din China, ajungând la 35 metri. O clădire la fel de remarcabilă a orașului este Pagoda Gâștei Sălbatice, un templu important pentru istoria budismului.

Shanghai
Shanghai

Cel mai mare oraș din China, cu peste 30 de milioane de locuitori, este o destinație plină de viață, foarte dezvoltată și cu numeroase puncte de atracție. Numit adesea „Perla Orientului”, Shanghai te așteaptă să vizitezi atracții precum Templul lui Buddha de jad și faimoasa Grădină Yuyuan, un spectacol impresionant al naturii ce te îmbie cu miresme alese și o multitudine de culori. Europa Travel îți propune și o excursie opțională la Turnul de televiziune Oriental Pearl din cartierul financiar Pudong, de unde poți admira o panoramă minunată asupra orașului.

Ofertă Specială Târgul de Turism

Circuit Marele Tur al Chineitarif redus în perioada TTR – 909 euro/persoană (1299 euro/persoana). Servicii incluse: 9 zile (3 nopți în Beijing, 1 noapte în cușetă ruta Beijing-X’Ian, 1 noapte în X’Ian, 2 nopți în Shanghai), cazare cu mese conform program la hoteluri de 3*, transport avion, tururi și excursii conform programului, ghid local, asistență turistică. *Reducerea de 25% este valabilă pentru rezervări efectuate doar în perioada 21.02-24.02, în limita locurilor disponibile! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!