Circuit în Turcia
Oferte travel

Târgul de Turism: Circuit în Turcia și Insula Rhodos, cu reducere de 251 euro!

Sezonul estival se apropie cu pași repezi, iar gândul zboară inevitabil la vacanță. Planurile se înfiripează cu repeziciune, iar Europa Travel vine în întâmpinarea lor cu oferte de neratat cu ocazia Târgului de Turism desfășurat online pe www.europatravel.ro .

O idee excelentă pentru o vacanță memorabilă este aceea de a opta pentru un circuit de 10 zile plin de atracții, combinat cu un sejur relaxant în Turcia și Insula Rhodos, ce beneficiază acum de o reducere de 251 euro din tariful standard de 750 euro/persoană de la Europa Travel.

Traseu încărcat de atracții

Circuitul propus de Europa Travel include atracții renumite și experiențe memorabile, pe care să le admiri în drumul tău. Și cu această ocazie te vei putea bucura de vizitarea unor locuri interesante precum ruinele cetății antice Troia, localitatea Bergama cu ruinele cetății Pergam.

efes Circuit în Turcia
Efes

Între excursiile opționale se numără și aceea la Efes, o nouă oportunitate de a-ți îmbogăți itinerariul de atracții cu Cetatea Efes sau cu pietrele de temelie ale Templului Artemis, una dintre cele șapte minuni ale lumii antice. De asemenea, vei descoperi în drumul tău și faimoasa cetate antică Milet, care a fost cel mai frumos dintre orașele grecești antice aflate pe coasta Anatoliei.

Trei stațiuni turcești de top

Planificarea unei vacanțe într-una din stațiunile Turciei poate fi dificilă, așa că acest circuit este tot ce ai nevoie, pentru că poți să descoperi trei dintre cele mai importante destinații de pe coasta Mării Egee.

Situată pe coasta de vest a Turciei, Kusadasi se mândrește cu plajele sale cu nisip fin mângâiate de apele cristaline ale Mării Egee, unde nu lipsesc centrele nautice, dar nici restaurantele pescărești unde te poți desfăta cu deliciile bucătăriei tradiționale turcești. Vizitează aici vechiul caravanserai ottoman, portul pitoresc și Insulița Porumbelului ce păstrează urmele unei cetăți bizantine.

Circuit în Turcia
Bodrum

Orașul Bodrum este considerat a fi un loc boem și pitoresc, ideal pentru a evada din rutina zilnică. În plus, aici vei găsi si atracții deosebite precum Castelul Sf. Petru, construit de Cavalerii Ioaniți în secolul XV, care găzduiește și impresionantul Muzeu de Arheologie Subacvatică.

Pe coasta Mării Mediterane te așteaptă Marmaris, stațiunea care te cucerește de la prima vedere cu priveliștea încântătoare. Pădurile de pini si munții falnici care străjuiesc golful alcătuiesc un tablou mirific, în tip ce atmosfera cosmopolită se îmbină de minune cu naturalețea locului, oferindu-ți momente de neuitat. Marmaris este dominat de Castelul Marmaris, modificat de către Sultanul Suleiman Magnificul care a ajuns aici în timpul marșului spre cucerirea Insulei Rhodos, pentru a-I servi ca loc de depozitare a armamentului.

Farmec aparte pe insula Rhodos

rhodos
Rhodos

Cea mai mare dintre insulele Dodecaneze, Rhodos este faimoasă pentru frumusețile sale naturale. Plajele nisipoase încadrate de păduri de pini și chiparoși ce par sa coboare până la nivelul Mării Egee, îți vor încânta privirea. În plus, în capitala Rhodos Town vei avea ocazia să vizitezi și importante atracții istorice, precum Palatul Marilor Maeștri, Muzeul de Arheologie sau portul Mandraki., orașul vechi fiind declarat sit de patrimoniu mondial UNESCO.

Atracții-simbol ale Turciei

istanbul Circuit în Turcia
Istanbul

Capitala Istanbul adăpostește câteva dintre cele mai importante repere ale Turciei. Vei avea ocazia să le descoperi pe toate în acest circuit de la Europa Travel. De la Biserica Bizantină Hagia Sophia la Palatul Topkapi, Moscheea Albastră și Basilica Cisterna, vei găsi în Istanbul acel farmec aparte specific Turciei. Te poți bucura și de o croazieră interesantă pe Bosfor, unde vei admira atât malul european, cât și pe cel asiatic.

Turcia te mai impresionează și cu faimoasele terase calcaroase cu apă termală de la Pamukkale, incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO. Imaginile surprinse aici par desprinse din altă lume. În finalul acestui traseu de neuitat, te așteaptă localitatea Edirne, unde vei descoperi una dintre cele mai importante construcții otomane, Moscheea Selimiye, inclusă de asemenea pe lista UNESCO, faimoasă pentru cele 999 de ferestre.

Ofertă Specială Târgul de Turism

Circuit Turcia și Insula Rhodos tarif redus în perioada Târgului de Turism: 449 euro/persoană – de la 750 euro/persoana, 10 zile (1 noapte în zona Ayvalik, 2 nopți în Kușadasî, 1 noapte în Bodrum, 3 nopți în Marmaris, 2 nopți în Istanbul) cazare cu mic dejun/demipensiune la hoteluri de 3* conform program, transport autocar, transfer feribotul la Canakkale, vizite la siturile arheologice, ghid local, asistență turistică. *Reducerea de 251 euro este valabilă pentru rezervări efectuate doar în perioada 21.02-24.02, în limita locurilor disponibile! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!