Oferte travel

Circuit de 7 zile în Elveția, redus cu 140 euro!

Prin răpitoarele peisaje alpine întregite de lacuri de cristal, ciocolata fină, precizia ceasurilor și așezările tradiționale, este destul de greu ca Elveția să fie întrecută de o altă țară europeană. Călătorii din toată lumea ajung aici pentru a descoperi pitorescul ținut al lui Heidi, fetița munților, atrași de farmecul medieval al orașelor elegante ca Zurich, Berna și Geneva sau să practice sporturi de aventură.

Elveția este o țară impresionantă înțesată de numeroase superlative, așa că nu-ți va fi deloc greu să te îndrăgostești pe loc odată ce ai poposit aici. Europa Travel te invită într-un circuit aventuros de 7 zile, prin care să explorezi cele mai populare locuri din Elveția, profitând de tariful redus cu 140 euro! În plus, ai ocazia ca în turul tău să vezi și trei orașe de top din Austria, Viena, Salzburg și Innsbruck.

Capitala Berna atrage în fiecare an milioane de vizitatori veniți să descopere cel mai frumos oraș medieval din Elveția, Interlaken este o perlă de smarald fiind un magnet pentru iubitorul de natură, în timp ce opulentul Montreux este perfect dacă vrei să evadezi din cotidian.

Locuri deosebite pe care le vei vizita pe traseu

Circuitul de 7 zile de la Europa Travel pornește cu un tur interesant al Cercului Vienez – cea mai vizitată zonă a Vienei, orașul muzicii clasice, unde se îngrămădesc edificii baroce ca Primăria, Parlamentul sau Palatul Hofburg. Iar dacă ești pasionat de shopping vei face și o scurtă oprire pe Kartnerstrasse și Mariahilfestrasse, cea mai lungă stradă comercială din Viena unde vei găsi magazine de lux și buticuri cochete.

Innsbruck
Innsbruck

Capitala Tirolului, Innsbruck este considerat cel mai frumos și pitoresc oraș din Austria, fiind înconjurat de crestele Alpilor. Plimbă-te pe străduțele medievale și nu rata simbolul locului, Goldene Dachl (Acoperișul din Aur) construit pentru Împăratul Maximilian I. Traversează Principatul Liechtenstein și fă un scurt popas la Vaduz, cea mai mică capitală europeană cu un farmec contemporan unic.

Elveția, țara superlativelor naturale

Cel mai potrivit loc pentru a face cunoștință cu Elveția este Zurich – așa numitul vis elvețian, orașul caracterizat printr-o uimitoare diversitate culturală și lingvistică, ce ocupă locul 1 in topul orașelor europene cu cel mai ridicat nivel de trai. Fă un tur al centrului vechi ce se întinde pe malurile râului Limmat și descoperă simbolurile locului, ca Marea Catedrală Grossmunster, bijuterie a stilului romanic, Biserica Apei Wasserkirche, Primăria sau Opera, una dintre cele mai prestigioase din Europa.

zurich circuit în elveția
Zurich

Viața culturală din Zurich este extrem de bogată așa că vei găsi aici un număr foarte mare de muzee și galerii de artă, iar Muzeul Național găzduit în castelul din 1893, este probabil cel mai remarcabil dintre ele.

Circuitul culminează cu un tur al Lacului Geneva și o oprire în Montreux, perla Rivierei Elvețiene, unde se află Chateau de Chillon, cel mai vizitat castel elvețian compus din 100 de clădiri de piatră independente. Edificiul l-a inspirat pe Lordul Byron să scrie poemul Prizonier în Chillon.

circuit în elveția montreux
Montreux

Lausanne este o altă perlă elvețiană așezată idilic în scobitura culmilor montane Jura, pe malul nordic al Lacului Geneva. Orașul încă își păstrează farmecul lăsat moștenire de romani, iar centrul medieval cu străduțele sale abrupte este o adevărată încântare pentru pasionatul de istorie.Vei găsi aici o fortăreață religioasă, Catedrală Notre Dame de Lausanne, bijuterie a goticului francez renumită pentru Fereastra Trandafir, o capodoperă a patrimoniului artistic.

Orașe de top pe care trebuie să le bifezi în acest circuit!

Geneva a fost din cele mai vechi timpuri un oraș sinonim culturii, fiind un adevărat paradis financiar. În centrul istoric vei descoperi Catedrala St. Pierre și Monumentul Reformei Religioase, iar traversând Podul Mont Blanc vei ajunge la Grădina Englezească în mijlocul căreia tronează Orologiul Înflorit. În plus, nu ai cum să ratezi Fântâna Arteziană Jet d’Eau, sediul O.N.U, Palatul Națiunilor sau Muzeul Ceasurilor.

circuit în elveția geneva
Geneva

Fă o excursie la Interlaken, orașul așezat între două lacuri de cristal care a fost o sursă permanentă de inspirație pentru scriitori de renume mondial ca Tolstoi, Goethe, Mark Twain sau Lord Byron. Circuitul în Elveția se încheie cu explorarea capitalei Berna, considerat cel mai frumos oraș medieval împărțit în străzi pietruite dominate de clădiri cu acoperișuri din țiglă și turnuri cu ceas. Despre Berna se spune că este ”un oraș eteric”, poeta Dorothy Wordsworth declara că barocele construcții de aici ”au o gravitate minunată”, iar Turnul cu Ceas Zytglogge, Catedrala Sf. Vincent, Biserica Nydegg sau Podul Untertorbrucke sunt doar câteva dintre obiectivele pe care nu trebuie să le ratezi aici.

circuit în elveția berna
Berna

Mergi pe urmele genialului Mozart!

La finalul circuitului de 7 zile, de la Europa Travel, vei face un tur al orașului Salzburg, pe care l-ai admirat cu siguranță în ”Sunetul Muzicii”, unde vei fi acaparat de impozanta Fortăreaţă Hohensalzburg ce domină orașul. Vizitează Casa din Getreidegasse nr. 9, unde s-a născut şi a locuit alături de familia sa, marele Mozart, Domul Salzburger din Piaţa Domplatz și Grădinile cu Palatul Mirabell, o capodoperă a stilului baroc.


Circuite autocar 2019 – Elvetia – tarif: 399 euro/persoana (tarif redus de la 539 euro), 6 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 2*-3*, transport autocar, excursie in statiunea Interlaken. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!