harta răzuibilă a româniei
Romania

Descoperă frumusețile țării cu Harta Răzuibilă a României

De multe ori țintim excursii și voiaje în străinătate, căutând locuri cât mai exotice și cât mai îndepărtate, pentru a ne simți cât mai „călători” prin lumea largă. În același timp, însă, uităm că trăim într-o țară binecuvântată cu multe frumuseți naturale și cu un relief atât de variat încât ar trebui să profităm cât mai mult de ea. Să o vizităm și să o cunoaștem. Să-i descoperim comorile și să le promovăm.

Descoperă #RomaniaFromScratch prin intermediul Hărții Răzuibile a României, un produs MindBlower ce reprezintă un reminder vizual personalizat pentru locurile mai puțin cunoscute din țara noastră, dar care merită și trebuie descoperite.

harta razuibila a romaniei

Noi am testat-o, răzuind toate locurile prin care am fost în ultimii ani. Recunoaștem că au rămas destul de puține locuri acoperite, dar sperăm să le descoperim și pe acestea cât mai rapid. Am început cu Maramureșul, unde ne-am amintit de Cimitirul Vesel din Săpânța și de plimbarea cu Mocănița, am continuat cu Bucovina și frumoasele mânăstiri ctitorite de Ștefan cel Mare, coborând apoi prin Moldova, către pelicanii din Delta Dunării, pentru a ne „odihni” un pic pe Litoralul Dobrogei.

După care am schimbat direcția, pornind din sud-vestul României, unde am descoperit o zonă superbă: Cheile Nerei, cu ale ei fascinante cascade. Am urcat către zimbrii și frumusețile din Țara Hațegului și am rememorat drumurile făcute prin peșterile din Munții Apuseni. Apoi am luat-o la pas prin Transilvania, răzuind județ după județ, din Sibiu până în Covasna. A fost o plăcere și, totodată, o provocare pentru lunile ce vin: România trebuie savurată cu toate locurile ei magice, apoi „povestită” pe-ndelete.

Harta Răzuibilă a României – cadoul perfect

Harta Răzuibilă a României este un cadou original, perfect pentru pasionații de călătorii îndrăgostiți de minunatele locuri autohtone. Harta este acoperită cu o peliculă aurie, care poate fi răzuită cu ușurință, dezvăluind județele și orașele de reședință. Detaliile sunt foarte precise, formele de relief sunt bine evidențiate și colorate, laolaltă cu drumurile și localitățile țării.

Harta Răzuibilă are dimensiuni generoase (84,1 x 59,4 cm), putând fi agățată oriunde, cu ajutorul unei rame tradiționale sau a uneia magnetice, precum Rama Magnetică Hang. Este concepută și imprimată de o companie de renume, specializată în cartografiere, fiind produsă din materiale premium. Conține o legendă care te ajută să navighezi cu ușurință și este învelită în hârtie cerată și ambalată într-un tub rigid, pentru a preveni deteriorarea.

Harta Răzuibilă a României poate fi achiziționată la prețul de 99 lei (doar pentru primii 100 de cumpărători). Intră și apreciază inclusiv pagina de Facebook a celor de la Mindblower, unde poți participa la concursuri cu premii constând în hărți răzuibile ale României.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!