Asia Oferte travel

Un singur circuit, trei destinații de vis: Thailanda, Singapore și Malaezia

Circuitele exotice sunt la tot mai mare căutare, iar Europa Travel știe de minune să planifice o vacanță fascinantă de 18 zile prin Thailanda, Singapore și Malaezia, cu tot ce au mai spectaculos de oferit. Iar când această oportunitate vine și cu un tarif redus, atunci toate ingredientele îți asigură o aventură pe cinste, în trei dintre cele mai frumoase și pitorești destinații ale lumii.

Cele mai frumoase peisaje și experiențe memorabile în Thailanda

Zilele 2-4. Pattaya. După o lungă călătorie cu avionul din București și până în Bangkok, cu escală la Doha, stațiunea Pattaya, aflată la confluența Oceanelor Indian și Pacific, este locul ideal în care să îți începi vacanța, ca să te relaxezi în voie în mijlocul unui peisaj uluitor. Împânzit cu temple frumoase, piețe plutitoare și plaje spectaculoase, Pattaya vine cu numeroase oportunități de a petrece timpul liber.

pattaya Thailanda, Singapore și Malaezia
Pattaya

Pentru următoarele două zile, poți alege să te bucuri de aceste momente și să te relaxezi în voie în stațiune sau, dacă preferi să fii mereu în mișcare, Europa Travel vine cu o propunere greu de refuzat: excursii opționale. Începe cu Grădina Tropicală Nong Nooch, unde vei avea ocazia să participi la un spectacol cu elefanți, dansuri thailandeze și box thailandez.

Nong Nooch
Grădina tropicală Nong Nooch

Continuă o nouă zi plină cu vizita la Insula de Coral Koh Lan, unde amatorii de sporturi nautice vor avea parte de sesiune uimitoare de snorkeling, precum și de o excursie cu un ambarcațiune cu fundul de sticlă, ce îți descoperi frumoase formațiuni de corali.

Zilele 5-7. Bangkok. Zilele de vacanță continuă cu un nou oraș thailandez, capitala Bangkok, o destinație plină de culoare, captivantă, zgomotoasă și aglomerată, cu o sumedenie de locuri de văzut. De la situri istorice la malluri moderne, aproape de kitsch, atmosfera de aici poate fi ușor copleșitoare, până reușești să te relaxezi și să privești orașul ca pe un loc fascinant, specific Asiei de Sud-Est.

bangkok

Urmează încă două zile pline în care poți explora cum se cuvine orașul, fie că te bucuri în voie de shopping de vizite, fie că pornești cu ghidul Europa Travel spre a descoperi Insula Plutitoare cu cea mai înaltă pagoda din lume, Phra Pathom Chedi, și Grădina Botanică Rose Garden. Printre experiențele deosebite de care te poți bucura aici se numără participarea la un „Erotic Show” sau croaziera pe fluviul Chao Praia, care include și un program artistic local.

Dacă ar fi să vizitezi o singură atracție majoră în Bangkok, atunci Grand Palace ar fi aceasta, un complex spectaculos de temple, palate și clădiri oficiale. Construit în anul 1782, Marele Palat a fost reședința regală a generații de monarhi și este încă folosită pentru ceremonii importante și pentru șederea șefilor de stat.

grand palace bangkok
Grand Palace, noaptea

Zilele 8-9. Phuket. Europa Travel te invită să continui această experiență extraordinară cu Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda și cu siguranță cea mai faimoasă. Te așteaptă aici ape de un albastru cristalin, plaje cu nisip fin și delicii tradiționale, cu zile calde și însorite pe tot parcursul anului. Patong Beach, cea mai lungă și mai populară plajă din Phuket, este un centru plin de viață și cu numeroase oportunități de divertisment, inclusiv centre de sporturi nautice. Apusurile de soare magnifice pot fi surprinse cel mai bine din cel mai sudic punct al insulei, la confluența Oceanelor Indian și Pacific.

Atracții de neuitat în Malaezia și Singapore

Zilele 10-11. Penang. Dacă Thailanda ți s-a părut până acum a fi un tărâm uimitor, nici restul vacanței nu se lasă mai prejos. Malaezia te așteaptă pe Insula Penang, considerată a fi o adevărată „perlă a Orientului”, un loc de o frumusețe naturală uluitoare și de o splendoare culturală ca niciun alt loc.

Regiune foarte cosmopolită, cu zgârie-nori și malluri, se mândrește și cu un patrimoniu bogat și un peisaj cultural impresionant, fiind a doua cea mai aglomerată zonă din țară după Kuala Lumpur. Capitala insulei, Georgetown, este locul unde se amestecă influențele malaeziene, indiene și chinezești, precum și rămășițele fostei colonii britanice.

penang
Foto: penangworldcity.com

Zilele 12-13. Kuala Lumpur. Capitala Malaeziei, Kuala Lumpur, este o zonă de mare diversitate, ce îmbină mai multe culturi și are ca punct central de activitate turismul. Astfel, vizitatorii pot alege dintr-o varietate de atracții, de la tradiționale la moderne, de la temple și moschei la turnuri futuriste și zgârie-nori, piețe locale și mâncare stradală.

Printre cele mai impresionante atracții se numără Turnurile Petronas, care sunt cele mai înalte turnuri gemene din lume. Caracterizate printr-o arhitectură postmodernă, ce prezintă modele islamice, acesta este locul ideal de unde să te bucuri de o priveliște uluitoare asupra orașului.

kuala lumpur

Parcul Păsărilor este o atracție minunată pentru iubitorii de natură, găzduind peste 3000 de păsări, unde poți afla mai multe despre flora și fauna locale. Se pune mare accent pe conservarea speciilor și pe educație, promovând programe de reproducere și studii științifice ale păsărilor în habitatul lor natural.

Ziua 14. Johor. Traseul te poartă încet-încet spre Singapore, dar nu înainte de a mai descoperi și alte locuri interesante din Malaezia, precum Putrajaya, un oraș ultramodern, unde te poți bucura de o plimbare romantică pe canale. Descoperă și orașul Malacca, splendid amplasat pe malul oceanului, oferind priveliști de neuitat. Vizitează aici fortul A Famosa, o fostă cetate portugheză care se numără printre cele mai vechi rămășițe arheologice europene rămase în Asia de Sud-Est și Orientul Îndepărtat.

Putrajaya
Putrajaya

Zilele 15-17. Singapore. Ultima parte a circuitului pune accent pe vizitarea celor mai importante atracții din Singapore, cea mai mică țară din Asia de Sud-Est. Orașul-stat, cunoscută pentru extravaganța și opulența ce o caracterizează, se bucură de o strălucire nemaivăzută. Hoteluri de lux și restaurante fine, malluri grandioase, acestea se îmbină cu o istorie bogată, atracții pentru familie și spații publice în care să te relaxezi.

În ultimele două zile de vacanță poți continua să explorezi pe îndelete Singapore sau poți accepta invitația celor de la Europa Travel de a mai descoperi și alte destinații de top din împrejurimi.

Începe cu Indonezia și superba sa insulă Batam, aflată la o aruncătură de băț de Singapore, fiind și una dintre cele mai importante atracții ale sale. Vei găsi aici o destinație de vis, ideală pentru relaxare, cu numeroase stațiuni, restaurante, cafenele și spa-uri, iar viața de noapte palpitantă satisface toate gusturile. Apele incredibil de clare, cu vizibilitate excelentă, oferă oportunități foarte bune pentru scufundări și snorkeling, pentru a explora minunățiile subacvatice din această parte a Indoneziei.

sentosa
Insula Sentosa, din Singapore

Ne întoarcem în Singapore, unde Insula Sentosa, construită de om pentru distracție și recreere, te așteaptă cu o sumedenie de atracție inedite. Călătoria de 12 minute cu telecabina de pe Muntele Faber până pe insulă îți oferă vederi panoramice uimitoare. Plajele moi, nisipoase ale insulei, întinse de-a lungul coastei de sud, îți oferă ocazia cea mai bună de a scăpa de agitația marilor orașe.

Circuite exotice 2018Thailanda – Singapore – MalaeziaTarif: 1799 euro/persoană, 15 cazări cu mic dejun în hoteluri de 3* și 4*, transport avion, ghid român (însoțitor de grup) și ghizi locali. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!