maroc
Oferte travel

Spania, Maroc și Gibraltar, într-un circuit de excepție, cu Europa Travel

Circuitele exotice sunt tot mai căutate de către turiştii români, dornici să descopere într-o vacanţă noi locuri fascinante. Descoperă cum se îmbină farmecul european cu misterul Africii de Nord şi explorează ţinuturi uluitoare, într-o vacanţă de basm. Paşii îţi vor fi purtaţi din Malaga până în Gibraltar şi prin cele mai semnificative oraşe ale Marocului.

Porneşte într-un circuit plin de surprize de la Europa Travel, care îţi va releva atracţii uimitoare, de o diversitate impresionantă. În sudul Peninsulei Iberice ţi se arată Gibraltarul, singurul teritoriu britanic de peste mări din Europa. Ai 35% reducere, la înscrierile până la 30 aprilie, așa că… ce mai aștepti? În Maroc vei avea ocazia să explorezi capitala Rabat, precum şi cele mai fermecătoare oraşe ale sale, Casablanca şi Marrakech. Turoperatorul le oferă tuturor celor dornici să descopere destinaţii de vacanţă deosebite de pe toate continentele o gamă largă de circuite exotice, la cele mai bune preţuri.

Atracţiile spectaculoase ale Gibraltarului

Situat la confluenţa dintre Marea Mediterană cu Oceanul Atlantic, micuţa colonie britanică Gibraltar îţi descoperă un loc atrăgător ce îmbină din atmosfera britanică şi cea spaniolă deopotrivă. Chiar dacă este întins pe o suprafaţă mai mică de 7 km pătraţi, Gibraltarul adăposteşte câteva atracţii interesante. În vârful sudic al peninsulei se găseşte un far istoric din secolul XIX, dar şi vechea capelă Nuestra Señora de Europa şi o impresionantă moschee.

gibraltar
Maimuțele din Gibraltar

Tot aici se găseşte şi Memorialul Sikorski, un monument dedicat unuia dintre generalii conducători ai Poloniei din al doilea Război Mondial, care a murit aici într-un accident aviatic în anul 1943. În plus, de la înălţimea acestei stânci te vei putea bucura de privelişti excelente asupra coastei Africii şi a întregului Golf Algeciras. Circuitul propus de Europa Travel începe aventura în zona Algeciras, pe care o poţi explora pe îndelete, însă excursia opţională în Gibraltar este de neratat.

Mister şi farmec în oraşele nestemate ale Marocului

Vizitarea Marocului cu siguranţă îţi deschide apetitul pentru explorarea acestui ţinut exotic în lung şi-n lat. Aici vei găsi unele dintre cele mai uimitoare peisaje ale Africii de Nord, de la deşertul cărămiziu la înălţimile maiestuoase ale Munţilor Atlas, acoperiţi de păduri de un verde luxuriant. Această ţară fascinantă pentru cultura africană şi arabă deopotrivă te aşteaptă cu oraşe cosmopolite, pline de viaţă, dar şi cu aşezări unde timpul parcă a stat în loc, iar farmecul de odinioară este neîntinat.

rabat
Rabat, capitala Marocului

Circuitul propus de Europa Travel te invită să descoperi capitala Marocului, Rabat, care găzduieşte cel mai important muzeu din ţară, Palatul Regal, Mausoleul lui Mohamed al V-lea, Turnul Hassan, precum şi alte minunate atracţii istorice, cum ar fi faimosul Oudaias Kasbah, cetatea din secolul XI construită în stil andaluz.

Casablanca este unul dintre cele mai interesante oraşe marocane, cu o mare influenţă europeană asupra arhitecturii sale. Chiar dacă nu poate concura cu fermecătoarele oraşe Marrakech şi Fez, vei descoperi şi aici importante atracţii. Străbate la pas Medina şi admiră colosala Moschee Hassan al II-lea, care domină întregul oraş, iar pentru o experienţă locală autentică, intră în faimoasele bazaruri încărcate cu cele mai diverse produse.

Marrakech
Marrakech

Sufletul vibrant al Marocului se găseşte fără îndoială în Marrakech, oraşul care surprinde cel mai bine farmecul exotic al Africii de Nord. Aşezare plină de culoare, în mijlocul unei agitaţii zgomotoase vei găsi principalele puncte de interes ale oraşului în preajma Medinei. Numeroase muzee şi monumente spectaculoase vei descoperi aici, cum ar fi Moscheea Koutoubia sau Palatul Bahia, precum şi o sumedenie de magazine, bazaruri şi tarabe pline de chilipiruri.

Capitala spirituală a Marocului, Fez, şi-a păstrat autenticitatea de-a lungul timpului, în ciuda invaziei modernităţii, şi încă poţi descoperi amprenta oraşului imperial. Arhitectura islamică pe care o poţi admira la fiecare pas, clădirile istorice şi monumentele întinse de-a lungul străduţelor înguste îţi vor acapara toată atenţia.

Circuitul complex oferit de Europa Travel îţi descoperă cele mai importante oraşe marocane, dar îţi oferă oportunitatea să explorezi şi mai în amănunt ţinuturile sale idilice. Excursiile opţionale propuse de turoperator sunt la fel de fascinante ca şi circuitul în sine şi vei descoperi locuri interesante, precum Tiz-in-Tichka, localitate aflată la cea mai mare altitudine din nordul Africii, sau oraşul Ouarzazate, poarta către deşertul Sahara.

Circuit Spania, Maroc şi GibraltarTarif 499 euro/persoană, 7 nopţi de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* şi 4*, transport avion, ferryboat pe ruta Algeciras – Tanger – Algeciras, tururi cu autocar/microbuz conform itinerariului, ghid local, asistenţă turistică în limba română. Ai reducere de 35%, dacă te înscrii până la 30 aprilie! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!