Oferte travel Stiri TukTuk

Crăciun 2018 la New York, cu Agetur!

Vine vara dar, se știe, gospodarul își face vara sanie și iarna car. Prin urmare, acum e cel mai bun moment să-ți construiești o sanie turistică de toată frumusețea, pe care s-o folosești de Sărbători, pentru a scrie o poveste frumoasă și a petrece Crăciunul 2018 la New York.

Agetur, una dintre cele mai bune agenții de turism din România, are un program de 11 zile pentru un tur american ce includerea petrecerea Sărbătorii de Crăciun în New York, cu plecare în 18 decembrie 2018.

casa alba
Casa Albă (Washington)

Programul începe cu zborul București – Washington, via Amsterdam, continând a doua zi cu vizitarea capitalei Statelor Unite. Un tur de Washington care cuprinde memorialul Lincoln, Cimitirul Național Arlington, Bulevardul Pennsylvania, Casa Albă, Memorialul Washington, Capitoliul, Senatul, clădirea FBI, Parcul National Mall și Muzeul Aerospațial.

Urmează o excursie la Annapolis, capitala statului Maryland, unde se află cel mai vechi Capitoliu în funcțiune, inaugurat în anul 1779. Acolo vei vizita Academia Navală și vei admira multe clădiri din secolul 18, care conferă un aer aparte frumosului orășel înființat în 1649. Întoarcere în Washington și timp liber în istoricul cartier Georgetown, de pe malul râului Potomac.

baltimore
Zona portuară din Baltimore

Circuitul american de pe coasta de est continuă cu Baltimore, acolo unde s-a născut imnul Americii, și unde vei face un tur panoramic în zona portului, care este principala atracție a localității, cu celebrele vase U.S.S Constelation, Chesapeake și submarinul U.S.S. Torsk. Urmează orașul Lancaster, unde vizitezi o comunitate Amish, faimoasa grupare religioasă cu doctrină anabaptistă, care trăiește după propriile reguli. Cazare în Lancaster.

A doua zi vei pleca spre Philadelphia, considerat leagănul națiunii americane, unde vei face turul orașului, începând cu Independence Hall, locul în care a fost adoptată Declarația de Independență din anul 1776 și continuând cu alte locuri istorice, precum vechea Primărie, Liberty Bell, Market Street etc. Întoarcerea se face în New York, unde te pregătești să întâmpini Crăciunul.

philadelphia
Pe străzile din Philadelphia

The Big Apple, cum mai este numit New York, începe să fie explorat printr-un tur de o jumătate de zi – Ground Zero, One World Trade Center, Wall Street, China Town, Little Italy, Central Park – iată doar câteva dintre reperele pe care le vei vedea, toate culminând cu observatorul de la etajul 86 a renumitei Empire State Building, de unde poți vedea panorama orașului.

rockefeller center
Patinaj la Rockefeller Center, în New York

A doua zi ai timp liber pentru cumpărături și pentru a simți și savura frumusețea Crăciunului în New York. Croazieră de Ajun în jurul Manhattanului, cu cină bufet, muzică și dans. În ziua de Crăciun poți opta pentru a vizita Macy’s, pentru a patina la Rockefeller Center sau pentru a te juca în Central Park, bucurându-te de această atmosferă unică oferită de orașul care nu doarme niciodată.

În penultima zi de New York ai timp liber la dispoziție dar, opțional, poți face și o plimbare cu vaporașul, pentru a admira Statuia Libertății. Întoarcerea în România se face via Paris.

Detalii complete despre program și prețuri, găsești pe pagina Agetur, aici. Atenție! Pentru rezervări până pe 31 mai, există o reducere de Early Booking de 110 euro / persoană.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!