Oferte travel Stiri TukTuk

LocalEscapes.ro sau cum să rezervi ușor vacanțe prin România

Suntem siguri că există mulți călători care hotărăsc să plece în străinătate în căutarea evadării din cotidian. Ne-am aruncat însă ochii și prin ofertele din România, așa că dacă ești unul dintre acei călători care au fost atrași mult timp de vacanțele în străinătate, ar fi bine să afli că și pe meleaguri românești poți găsi, la prețuri atractive, niște pachete exclusive în locuri de vis, care chiar merită vizitate și experimentate.

Pentru aceste destinații ne-am uitat pe site-ul celor de la LocalEscapes.ro, unde am găsit niște recomandări interesante, numai bune de explorat atât singur cât și împreună cu familia sau cu gașca de prieteni. Unele locuri oferă gratuități pentru copii și chiar acces la toate serviciile incluse, așa că puteți opta pentru acest tip de petrecere a timpului liber fără niciun fel de griji.

Ce ne atrage privirile de prima dată este atenția pentru detaliu a echipei care lucrează pentru acest site, detalii foarte necesare în rezervarea fără prea mulți pași a unui sejur cu pachete exclusive. Poze mari și câteva cuvinte despre locul în care te vei relaxa îți fac o mică idee despre destinație, servicii și chiar împrejurimi (recomandări de locuri de vizitat, etc.).

Atunci când alegi datele pentru vacanță, calendarul îți arată în timp real prețurile pentru pachetul de servicii, pentru a te ajuta să-ți faci imediat o idee despre câți bani vei scoate din buzunar sau de pe card. Din ce am observat, cheltuielile nu sunt mari, chiar dacă hotelurile, conacele sau casele de vacanță sunt de la trei stele în sus.

Pentru că spuneam mai sus că am găsit niște locuri interesante de la noi din țară pe care vrem să le recomandăm, ne-am gândit la următoarele 3 destinații:

  1. Hanul Ancuței (Tupilați, Neamț)

Sigur știi opera cu același nume a lui Mihail Sadoveanu, și atunci tot ce mai adăugăm este că Hanul Ancuței este exact locul despre care se povestește. Aici se îmbină fantasticul cu realitatea, iar timpurile de atunci se îmbină acum la perfecție cu modernul. Pe lângă farmecul locului, plin de peisaje care mai de care mai atrăgătoare ale nordului Moldovei, adevărate inspirații pentru unii dintre cei mai cunoscuți scriitori ai noștri, vizitatorii sunt tratați boierește cu vinuri bune, două mese din partea casei și, desigur, socializare și bucuria că timpul liber e petrecut cât se poate mai bine.

Pentru că prin apropiere sunt o grămadă de locuri de vizitat, de la muzee până la situl arheologic Cucuteni și multe mânăstiri moldovenești, ar trebui ca Hanul Ancuței să fie pe calendarul tău de anul viitor. Chiar prin vară, când e cald și bine.

Pachetele LocalEscapes pentru Hanul Ancuței încep de la 179 lei pentru doi adulți/noapte.

  1. Best Western Bucovina (Gura Humorului, Suceava)

Știm cu toții că atunci când vii dintr-un sejur, chiar vrei să te simți relaxat. Am zis să rămânem în zona de nord a țării, mai exact în inima Bucovinei, dar de data asta trecem la pachete de relaxare care te fac să te simți ca într-o poveste. SPA, jacuzzi, hammam și ceea ce am mai găsit printre serviciile incluse și abia așteptăm să încercăm – masaj cervical și de scalp Relax Summary, destinat să te detensioneze de toate grijile.

Pentru grupurile de prieteni care vor să-și petreacă timpul liber la Gura Humorului, posibilitățile sunt destul de variate în jurul acestui hotel. Pârtia de schi Șoimul, un Parc Aventura unde să-și pună rezistența la încercare și, pentru cei mai plimbăreți, pot pune de un mic pelerinaj până la Mânăstirea Voroneț.

Pachetele LocalEscapes pentru Best Western Bucovina încep de la 249 lei pentru 2 adulți/noapte.

  1. Arca lui Noe (Sinaia, Prahova)

Mergem la munte? Hai să vedem ce ne pregătește echipa Local Escapes în ținutul montan.

La Sinaia există un hotel de 4 stele numit Arca lui Noe și, așa cum îi spune și numele, e menit să te scape de potopul de agitație urbană. Cu o grădină de vară de toată frumusețea pe care să o admiri atât din interior cât și din camera ta (în plus, poți vedea peisaje montane care îți taie răsuflarea), Arca îți mai oferă în pachet și acces la piscină interioară pentru toată bălăceala de care ai nevoie, saună și jacuzzi.

Interiorul hotelului ridică statutul de “maiestuos” la rang înalt, cu multe candelabre impresionante. Când îți desprinzi ochii de pe tavan, mâncărurile tradiționale gustoase te fac să uiți de toate problemele.

Pachetele LocalEscapes pentru Arca lui Noe încep de la 239 lei pentru 2 adulți/noapte.

Pe Local Escapes, pachetele de vacanță sunt în continuă creștere ca număr, până acum fiind pe site aproximativ 70 de destinații, fiecare cu farmecul și serviciile sale care să te facă să scapi de griji prin țara ta. Așa cum spuneam și la început, putem lăsa puțin o vizită în altă țară și să ne ostoim pofta de explorat prin ținuturile noastre. Nu de alta, dar avem cu ce ne delecta simțurile de călătorie.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!