Concursuri Europa

Concurs. Câștigă un city break pentru două persoane în Frankfurt!

Germania e o destinație de călătorie de prim rang. Fie că ai în minte valurile de bere ale Oktoberfestului, fie că te gândești la croazierele romantice de pe Rin, la castelele cu imensă încărcătură istorică, la semnificația culturală a Berlinului, la parcurile și rezervațiile naturale și la multe alte atracții turistice, Germania e un loc în care să-ți petreci o vacanță în orice anotimp.

Dacă încă nu ți-ai aplecat prea mult privirile și interesele de călător către Germania, ar fi momentul să o faci. Iar pentru a cunoaște mai bine această țară, Organizația Germană pentru Turism și Lufthansa derulează un concurs prin care participanții sunt invitați să răspundă la cinci întrebări despre Germania, pentru a câștiga un premiu spectaculos: un city break de trei zile pentru două persoane în Frankfurt, cu transport și cazare asigurate.

Ce trebuie să faci

În primul rând, să accesezi pagina de concurs, aici. Apoi să răspunzi corect la cele 5 întrebări din formular. Dacă nu cunoști răspunsurile, poți accesa fără griji butonul roșu cu „Dacă nu știi răspunsul, click aici și vei afla”. După ce ai răspuns corect la toate întrebările, va trebui să te înregistrezi, completându-ți datele de înscriere în concurs (nume, prenume, data nașterii și adresa de email). În acest moment ești intrat în cursa pentru un city break pentru două persoane la Frankfurt.

Frankfurt, un oraș elegant

Frankfurt este unul dintre cele mai mari și mai importante orașe ale Germaniei, care atrage anual mii de turiști din întreaga lume. Și nu doar datorită standardelor înalte la care se trăiește aici ci și pentru numeroasele evenimente artistice care au loc cu regularitate în acest oraș.

Pe vremea Imperiului Roman, Frankfurt era centrul acestuia, locul în care aveau loc ceremoniile de încoronare ale regilor și împăraților. Celebrul scriitor Johann Wolfgang von Goethe s-a născut în Frankfurt, în anul 1749. Și tot aici se odihnește filosoful german Arthur Schopenhauer, decedat în anul 1860.

După al Doilea Război Mondial, Frankfurt a fost propus pentru a deveni capitală a Republicii Federale Germania (în cele din urmă a fost ales orașul Bonn). Aici se află cel mai mare aeroport al Germaniei și al treilea din Europa, dacă ne referim la numărul de pasageri care-l traversează anual (al doilea, din punct de vedere al transporturilor cargo). Și tot în Frankfurt se află cea mai mare pădure urbană din Germania, care ocupă nu mai puțin de 80 km pătrați (o treime din teritoriul orașului) dar și Palm Garden, o grădină botanică de 20 de hectare, care găzduiește plante din toate zonele climatice ale globului.

Și pentru a avea suficient de multe motive de a participa la concursul de mai sus pentru a vizita orașul Frankfurt, să mai spunem că aici se organizează anual peste 30 de târguri și expoziții, care atrag milioane de vizitatori, că Frankfurt este locul în care se află cele mai multe și mai luxoase muzee ale Germaniei și că turnul Henninger este cel mai mare rezervor de… bere din lume.

[Foto: http://www.germany.travel]
Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!