Oferte travel

Revelion 2018 în Caraibe, cu opțiune de circuit în Florida

Vara a trecut și, desigur, e momentul să te gândești la Revelion. Nu vrei să petreci trecerea în 2018 într-un cadrul plictisitor, așa că o variantă cât mai interesată e de luat oricând în calcul. Și ce variantă mai interesantă poate fi decât cea pe care o propune Agetur, agenția de turism din România cu cele mai bune și frumoase oferte de circuite: Revelion 2018 în Caraibe – o corazieră care include (opțional) și un circuit în Florida.

E vorba de un program fantastic și divers, care începe cu zborul către Miami (via Istanbul), acolo unde a doua zi urmează să te îmbarci la bordul vasului Carnival Glory, pe care vei petrece o săptămână de neuitat, cu acostare în patru dintre cele mai frumoase insule ale Mării Caraibelor. Prima dintre ele este Insula Grand Cayman, dar până acolo vei întâmpina anul 2018 pe mare, în cadrul pensiunii complete la care se adaugă o sumedenie de activități specifice acestui oraș plutitor, de la cazinou la discoteci, de la saloanele elegante la activitățile de fitness, de la piscina de pe puntea superioară la restaurantele în care vei descoperi gastronomia zonei.

Grand Cayman e un paradis ecologic, cu ape cristaline și plaje impecabile. Aici poți opta pentru a sta la soare pe Seven Mile Beach, a face snorkeling sau safari marin cu imersiune în submarinul Atlantis, printre recifurile de corali. Ia în calcul (în caz că te interesează) faptul că Insula Cayman este renumită pentru magazinele de bijuterii de lux, în care diamantele sunt la mare căutare.

Plaja 7 Miles Beach, din Insula Grand Cayman

Urmează, a doua zi, acostarea în insula Roatan aflată la 50 de km de coastele Hondurasului, acolo unde poți alege o excursie în Parcul Marin, pentru a înota alături de delfini, sau poți face un tur ghidat înainte de plecarea către Belize, micuța țară aflată în estul Americii Centrale. În Belize City descoperi un oraș cu mult farmec, cu aspect colonial și savoare de Caraibe. Poți alege dintre câteva excursii în care fie să faci o incursiune în lumea mayașă, în mijlocul junglei, fie să te scufunzi în apele albastre ale coastelor Belizelor, acolo unde bariera de corali contribuie la dezvoltarea unei vieți marine fascinante.

Welcome to Belize!

Seara, vasul pleacă spre Mexic, acolo unde a doua zi, dimineața, va acosta în Cozumel, cea mai mare insulă mexicană, aflată la numai câțiva kilometri în largul Peninsulei Yucatan. Din nou ai la dispoziție o mulțime de excursii, pentru toate gusturile, care includ safari, snorkeling, pescuit sau tururi de insulă. Întoarcerea în Miami e marcată de o altă zi pe mare, cu cină și alte surprize plăcute.

Cozumel

Odată ajuns în Miami, poți opta pentru o excursie la domeniul Vizcaya, care a aparținut magnatului James Deering, un domeniu de 4 hectare care adăpostește o casă istorică în care se află o colecție de artă. În aceeași zi, faci o vizită în mlaștinile Everglades, unde poți observa aligatorii în mediul lor natural. Seara – întoarcerea în Miami și transferul către aeroport, pentru întoarcerea acasă.

Dar asta nu e totul! Pentru cei care doresc să-și prelungească sejurul, programul prevede o extensie de câteva zile, care include un adevărat circuit în Peninsula Florida. În prima dintre acestea, o excursie opțională în Key West, te va aduce în celebra insulă tropicală din extremitatea sudică a arhipelagului Keys, acolo unde poți vizita casa de iarnă a președintelui Harry S. Truman și casa în care a locuit scriitorul Ernest Hemingway.

Sejurul în Florida cuprinde apoi, în zilele următoare, vizite în Orlando (capitala parcurilor tematice) și în Cape Canaveral (la Centrul Spațial Kennedy). Vei avea suficient timp să descoperi orașul Orlando și împrejurimile lui, împletind activitățile de relaxare mai puțin activă, cu cele de cunoaștere și/sau perfecte pentru iubitorii de adrenalină.

Toate detaliile despre croaziera de Revelion în Caraibe, inclusiv prețuri și opționale, le găsești aici.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!