Oferte travel

Cele mai bune 5 hoteluri de 5 stele din Roma

Toate drumurile duc la Roma. Iar dacă ar fi să fie adevărat, ele ar trebui să ducă spre cele mai bune hoteluri din Roma. Pentru că odată ce te afli în capitala Italiei, e musai să stai la cele mai înalte standarde. Așa că am pregătit mai jos o listă cu cele mai bune 5 hoteluri de 5 stele din Roma. Intră pe linkul din dreptul fiecăruia pentru a vedea toate detaliile și, dacă ai drum la Roma, nu ezita să faci o rezervare.

[nextpage title=”Pagina 1″ ]

5 Grand Palace Hotel

Grand Palace Hotel e un hotel-boutique, cu 87 camere, situat în centrul istoric al Romei, pe via Veneto, o clădire impresionantă, cunoscută cândva drept Palatul Ambasadorilor, al cărui look amintește de reminiscențele cafenelelor boeme din Roma de odinioară. Designul hotelului aparține arhitectului Marcello Piacentini, el fiind înnobilat cu fresce ale artistului venețian Guido Cadorin. Artă rafinată italiană, cu podele de marmură, candelabre din cristal de Murano li mozaicuri colorate. Spa-ul Kami, de influență orientală, aduce un plus de exotism în mijlocul sofisticatei capitale.

Adresa: Via Vittorio Veneto, 70 Detalii: aici

[/nextpage]

[nextpage title=”Pagina 2″ ]

4 Baglioni Hotel Regina

Baglioni Hotel Regina e plasat strategic, la mijlocul Via Venetp, la o aruncătură de băț de Villa Borghese, Piazza di Spagna și Via Condotti, celebrul bulevard roman cunoscut pentru shopping. Camerele hotelului sunt amenajate în stil Art Deco, cu mobilă stilată, cu candelabre din sticlă de Murano, cu tavane înalte. Restaurantul Brunello Lounge & Restaurant propune preparate clasice italienești, într-o efervescență a gastronomiei mediteraneene.

Adresa: Via Vittorio Veneto, 72 Detalii: aici.

[/nextpage]

[nextpage title=”Pagina 3″ ]

3 Rome Cavalieri, Waldorf Astoria Hotels & Resorts

Situat ”deasupra” Romei, și beneficiind de splendide vederi panoramice, Waldorf Astoria Rome Cavalieri e peste ceea ce te-ai aștepta să fie. Include un restaurant cu trei stele Michelin, un spa luxos, săli maiestuoase de conferințe, patru piscine (două exterioare, una interioară și una pentru copii), terenuri de tenis, colecții de artă, grădini mediteraneene și orice altă facilitate care să-l facă unul dintre cele mai dezirabile hoteluri din Cetatea Eternă.

Adresa: Via Alberto Cadlolo, 101 Detalii aici.

[/nextpage]

[nextpage title=”Pagina 4″ ]

2 Gran Melia Roma

Situat în exclusivista Villa Agrippina, aflată în apropiere de Vatican (la nu mai mult de 800 m de Bazilica Sf. Petru), acest hotel intim oferă un lux elegant, adăpostind totodată un colecție extinsă de artă contemporană. Hotelul dispune de piscine impreisonante, de grădini luxuriante și de un fabulos spa – My Blend by Clarins. Un serviciu rafinat și personalizat.

Adresa: via del Gianicolo 3. Detalii: aici.

[/nextpage]

[nextpage title=”Pagina 5″ ]

1 Hotel Majestic Roma

O moștenire istorică, în stil neoclasic, reinventată pentru secolul 21, care oferă vizitatorilor șansa de a păși într-una dintre cele mai fermecătoare și strălucitoare locații din Roma. Hotelul e o combinație de stiluri, oferind o juxtapunere a pieselor de mobilier albe, cu texturi bogate și o fascinantă utilizare a culorii pentru a primi un răspuns de sinceră emoție din partea celui care-i calcă pragul.

Adresa: via Veneto 50. Detalii: aici.

[/nextpage]



Booking.com

Tags
Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!