News Stiri TukTuk

Wizz Air a sărbătorit 30 de milioane de pasageri în România

În cadrul unei conferințe de presă, Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cel mai mare transportator aerian din România, a anunțat atingerea cifrei de 30 de milioane de pasageri transportați pe rutele sale cu prețuri scăzute. Pasagerul cu numărul 30 de milioane a călătorit recent de la Veneția Treviso spre București și a fost recompensat cu un bilet Wizz dus-întors, gratuit.

În același timp, Wizz Air vine cu câteva cifre ”asortate” la veștile bune legate de noi rute și de extinderea operațiunilor din România. O nouă aeronava Airbus A321, cu 230 de locuri, se va alătura flotei Wizz de la București, care va crește astfel numărul total al aparatelor de zbor la zece, și care va asigura operațiunile pe cele două noi rute spre Goteborg (Suedia) și Nisa (Franța), începând cu aprilie 2018. Biletele pentru aceste două noi zboruri pot fi deja rezervate pe site-ul companiei, la prețuri începând cu 129 lei.

Tot din aprilie 2018, Wiiz Air va crește frecvențele de zbor din București, câteva exemple elocvente fiind rutele spre Londra (de la 19 la 21 zboruri săptămânale), Barcelona (de la 7 la 10), Tel Aviv (de la 7 la 9), Bari (de la 5 la 7), Paris Beauvais (de la 3 la 5) sau Eindhoven (de la 2 la 4). În total, peste 4,2 milioane de locuri vor fi disponibile pe cursele Wizz din București pentru vara 2018, în creștere cu 23% față de anul anterior, o evoluție ce susține 3100 de locuri de muncă la nivel local.

De remarcat și faptul că de la începutul anului 2017, peste 1,5 milioane de pasageri au călătorit cu Wizz Air pe rutele sale din București, fapt ce reprezintă o creștere cu 40% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Pasagerii care pleacă în vacanță din București vor avea în 2018 nu mai puțin de 47 de destinații spre 19 țări din Europa, la prețuri începând cu 39 lei pe segment. ”Suntem entuziasmați să continuăm creșterea în țară și să oferim tarife foarte scăzute și servicii excelente clienților noștri din București și vizitatorilor lor”, a declarat Owain Jones, Chief Corporate Officer la Wizz Air.

Tags
Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!