Stiri TukTuk

Hilton Paris Opera isi redeschide portile

Hilton Hotels & Resorts anunta deschiderea oficiala a hotelului Hilton Paris Opera, dezvaluind un aspect sic, contemporan, ca urmare a unui amplu proces de renovare a unuia dintre cele mai frumoase hoteluri istorice din Paris.

Situat in centrul districtului Operei, pe malul drept al Senei, la mica distanta de Champs-Elysées, Galeriile Lafayette si Printemps Haussmann, hotelul a redat viziunea arhitectului Juste Lisch. Inaugurat in 1889 pentru a-i intampina pe vizitatorii Expozitiei Internationale de la Paris, hotelul a trecut printr-un proiect de renovare in valoare de 50 de milioane de dolari, care ii reda gloria de odinioara, printr-un stil plin de eleganta.

Elementul central al acestui hotel istoric este maiestuosul Grand Salon care, alaturi de cele 268 de camere si apartamente pentru oaspeti, cateva baruri si restaurante, plus spatii pentru intalniri si evenimente, a fost transformat si refacut sub atenta supraveghere a apreciatei firme de design Richmond International.

Simon Vincent, EVP si Presedinte pentru Europa, Orientul Mijlociu & Africa, in cadrul Hilton Worldwide, a declarat: “Franta este cea mai mare piata pentru turism extern din Europa, o piata estimata la aproximativ 100 de milioane de turisti pana in 2018, in conditiile in care Parisul ramane una dintre marile destinatii internationale. Hilton are o istorie indelungata in acest oras si suntem incantati sa readucem la viata unul dintre cele mai ilustre hoteluri ale noastre, dupa un proces de renovare care va garanta ca Hilton Paris Opera devine un loc in egala masura primitor pentru parizieni si pentru oaspeti din intreaga lume.”

Fiecare segment din Hilton Paris Opera a fost atent creat, avand un stil sofisticat, care aduce un omagiu istoriei hotelului si in acelasi timp ofera o estetica aliniata la standardele contemporane, pentru turistii moderni. Printre elementele de mare atractie ale proprietatii se numara elegantul apartament principal al hotelului, Maria Callas, cu o suprafata totala de 83 de metri patrati. Pe langa o sufragerie spatioasa, cu tavane tipice pentru stilul cladirilor din Parisul epocii lui Haussmann, apartamentul include un dormitor principal, cu un pat matrimonial foarte mare, si un al doilea dormitor, cu doua paturi. Fiecare dormitor are o baie proprie, cu un blat mare din piatra lustruita si o cabina de dus generoas

In plus, Hilton Paris Opera dispune de alte 29 de apartamente, unele avand balcoane in stil frantuzesc. In aceste spatii, oaspetii se pot bucura de mai multe facilitati, printre care: cafetiere Nespresso, sali de baie complet dotate, precum si servicii excelente de menaj. Pretul acopera si accesul gratuit in Executive Lounge, unde oaspetii pot servi micul-dejun inclus sau gustari si racoritoare dupa-amiaza

Hotelul mai este dotat cu o sala de fitness si sase sali pentru intalniri, avand lumina naturala. Sala de bal Baccarat, unde pot fi admirate candelabre vintage create chiar de celebrul maestru al cristalurilor, si-a recapatat toata splendoarea de odinioara, aici fiind gazduite diverse evenimente, la care pot participa pana la 180 de invitati

Din holul de la intrare se ajunge in Le Grand Salon. Cu tavanul sau inalt de 14 metri si frescele pictate manual, sala pune la dispozitia oaspetilor un spatiu sofisticat, unde pot socializa si admira superbul decor in stil Belle Epoque. Langa intrarea principala a hotelului se afla si Le Petit Bar, un loc de intalnire mai mic si mai intim

Rob Palleschi, Global Head, Full Service Brands, Hilton Worldwide, a declarat: “Asteptata cu multa nerabdare, deschiderea acestui hotel ne permite sa ne intampinam oaspetii intr-unul dintre hotelurile de referinta ale Parisului, splendid renovat, pentru a-si redobandi locul care i se cuvine in acest oras remarcabil. In ultimii aproape 100 de ani, Hilton a fost gazda multor momente si evenimente importante din intreaga lume, iar noi ne bucuram sa ii ajutam pe oaspetii nostri de la Hilton Paris Opera sa ramana cu multe amintiri de neuitat.

Hilton Paris Opera se afla foarte aproape de gara Saint-Lazare, la aproximativ 27 km de Aeroportul Paris Orly si la 8 km de cartierul de business La Défense.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!