Hoteluri diverse

10 hoteluri de lux aflate in cadre naturale de vis

In momentul in care iti alegi hotelul in care-ti vei petrece vacanta iei in calcul o sumedenie de lucruri, de la pret pana la stelele si serviciile oferite. Cu siguranta insa, unul dintre aspectele la care te gandesti este si frumusetea ambientala in care a fost construit stabilimentul. Iar unele hoteluri sunt amplasate pur si simplu in locuri care-ti taie rasuflarea. E drept, pentru acestea, pretul camerei creste pe masura. Iata in continuare zece dintre cele mai luxoase hoteluri aflate in cadre de vis.

[nextpage title=”Pagina 1″ ]

1 Hotelul CSky reprezinta o evadare intr-un cadru de vis oferit de insula Santorini, de unde poti admira privelistea panoramica a vulcanului si magnificele insule din Marea Egee. Acest hotel de lux de 5 stele dispune de o piscina exterioara impresionanta, cu bar, o piscina separate, naturala si, in plus, doua apartamente din aceasta locatie au piscine private.

Hotel Csky
Hotel Csky

2 Cuibarit pe stancile Big Sur din California, Post Ranch Inn iti ofera cazare la cele mai inalte standarde si o evadare romantica pentru cei dornici de romantism. Arhitectura acestui hotel de lux se potriveste de minune in cadrul natural de vis al regiunii de coasta din Big Sur. De aici poti explora tot ceea ce are natura sa iti ofere sau poti face o scurta excursie in oraszele pitoresti Monterey si Carmel.

Hotel Post Ranch Inn
Hotel Post Ranch Inn

3 Jade Mountain este un hotel exclusivist cu 24 de apartamente, care se afla in vestita statiune Anse Chastanet din insula St. Lucia, intr-un decor cu adevarat magic, de unde poti admira stancile vulcanice Piton si Marea Caraibelor. Fiecare dormitor, camera de zi si piscina privata, se combina dand nastere unei locatii ca pare ca pluteste suspendata in spatiu. Cu numai trei laturi, efectul acestui hotel este unul de scena, de unde cu siguranta ai ce vedea oriunde ai intoarce capul.

[/nextpage]
Hotel Jade Mountain
Hotel Jade Mountain
[nextpage title=”Pagina 2″ ]

4 Cocotat pe “Acoperisul Lumii”, hotelul St. Regis Lhasa iti ofera sansa de a descoperi Palatul Potala, inclus in Patrimoniul Mondial al UNESCO si Templul Jokhang, ambele aflate la cateva minute distanta de acest hotel de 5 stele. Oferind privelistea magnifica a orasului Lhasa, centrul spa Iridium al hotelului iti pune la dispozitie tratamente unice, toate purtand amprenta spiritului unic tibetan.

Hotel St. Regis Lhasa
Hotel St. Regis Lhasa

5 In centrul orasului Zermatt, din Elvetia, treci printr-un tunel si ajungi in fata unui lift care va urca pe stanca unde se afla intrarea in hotelul Omnia Zermatt, o constructie inalta de 45 de metri, aflata la 1600 metri deasupra nivelului marii.

Hotel Omnia Zermatt
Hotel Omnia Zermatt

6 Six Senses Hideaway at Ninh Van Bay, in Vietnam, se afla in magnificul golf Ninh Van, ale carui formatiuni stancoase impresionante stau de straja Marii Chinei. La toate acestea se adauga plajele cu nisip alb si muntii inalti din fundal, totul alcatuind un cadru de vis, impletire magnifica a minunilor naturii cu cele create de mana omului. Aceasta locatie exclusivista se mandreste cu un stil architectural care reflecta traditionalismul Vietnamului.

[/nextpage]
Hotel Six Senses Hideaway
Hotel Six Senses Hideaway
[nextpage title=”Pagina 3″ ]

7 Hotelul Qasr Al Sarab Desert din Anantara este inconjurat de dune de nisip de culoare ocru si de o vale intinsa unde privelistile sunt cu adevarat de vis. Cercetarile arheologilor au identificat aici urme de viata, in zona Qasr Al Sarab, cu mai bine de 9000 de ani in urma. Hotelul se afla la 90 de minute de mers cu masina de Abu Dhabi.

Hotel Qasr Al Sarab Desert
Hotel Qasr Al Sarab Desert

8 Machu Picchu Sanctuary Lodge, la 3000 de metri deasupra nivelului marii, este singurul hotel care se afla in sanctuarul citadelei incase din Machu Picchu. Relaxeaza-te si simte-te bine intr-un loc magic pe care nu il vei uita niciodata. Stravechea citadela incasa din Machu Picchu este una dintre cele mai importante mosteniri culturale ale lumii. Hotelul este situat intr-o locatie in care apusurile de soare sunt unice, ca si noptile cu luna plina. Totul se intampla aici in Aguas Calientes, chia in inima vaii incasilor.

Hotel Machu Picchu Sanctuary Lodge
Hotel Machu Picchu Sanctuary Lodge

9 Explora en Patagonia lodge este un hotel remarcabil din punct de vedere arhitectural, aflat intr-o locatie de vis, in Chile. O rezervatie a biosferei cu cascade, ghetari, paduri si stanci din granit, situata la peste 2000 de metri deasupra stepelor din Patagonia. Hotelul are 50 de camere si apartamente modern amenajate, cu ferestre largi de unde poti admira privelistile spectaculoase.

Explora en Patagonia Lodge
Explora en Patagonia Lodge

10 Hotelul Enchantment se afla in Sedona, in Canionul Boynton din Arizona. Locatia care se intinde pe aproape 30 de hectare, dispune de 218 camere toate oferind privelistea de vis a imprejurimilor.

[/nextpage]
Hotel Enchantment
Hotel Enchantment
Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!