America de Nord

Las Vegas cu bani putini

In conditiile in care sezonul turistic se apropie si multi americani au grija la fiecare penny pe care il cheltuie, se pare ca e o perioada destul de nefasta pentru a-ti permite o extravaganta, facand o calatorie in Las Vegas, mai ales daca e sa te gandesti la cantecul de sirena al automatelor si al altor jocuri de noroc. Excursiile in SUA, respectiv in Las Vegas pot fi insa mult mai accesibile – mai ales celor carora le place sa joace jocuri de noroc pe viu, in loc sa stea acasa si sa joace ruleta online in fata calculatorului.

Zboara inteligent

Poti gasi pachete de calatorie catre Las Vegas, cu adevarat avantajoase, la preturi incredibil de mici, pe site-uri precum Priceline, Travelocity si Expedia. Din moment ce hotelurile si cazinourile din Vegas realizeaza in mod obisnuit profit din jocurile de noroc, acestea sunt dornice sa ofere tarife la cazare foarte scazute, ceea ce inseamna preturi avantajoase la pachetele turistice achizitionate de pe site-urile specializate. Vei obtine cel mai bun pret daca faci rezervare cu mai mult de 30 de zile in avans si daca alegi zilele de marti sau miercuri, intrucat zborurile au tendinta de a fi mai ieftine in aceste zile ale saptamanii.

Fii flexibil

Preturile biletelor de avion si ale camerelor cresc substantial in Vegas la sfarsit de saptamana (atunci cand multi oameni din Los Angeles vin in oras si fac ca rata de ocupare sa creasca), asa ca daca datele tale de calatorie sunt flexibile, o sedere de luni pana joi va fi mult mai ieftina decat o vacanta de vineri pana luni. Majoritatea spectacolelor din Vegas au loc in timpul saptamanii, asa ca nu vei pierde distractia, daca vii aici in mijlocul saptamanii, impreuna cu familia si prietenii sau, de ce nu, cu persoana iubita.

Multa distractie pe gratis

Exista nenumarate lucruri amuzante pe care le poti face in Vegas, care nu costa un penny, de la a admira spectacolul fantanii Bellagio, pana la a arunca o privire spectacolului cu pirate – Treasure Island, sau vulcanului care erupe la Mirage. Daca ai de gand sa vezi spectacolul celor de la Cirque du Soleil, cauta unul dintre numerosii vanzatori stradali care vand bilete la pret redus. Poti avea norocul sa gasesti oferte incredibile la spectacolele care au loc in timpul saptamanii, sau la matinee, precum si la alte concerte si reprezentatii artistice.

Spectacolul fantanilor de la Bellagio - gratis!
Spectacolul fantanilor de la Bellagio – gratis!

Compensatii gratuite

Intreaba atunci cand te cazezi daca poti beneficia de vreo compensatie, cum ar fi cupoane de joc gratuite la automate, intrucat multe hoteluri si cazinouri din Vegas ofera oaspetilor lor runde gratuite in valoare de 10-20 dolari. Aidoma casinourilor online care ofera noilor jucatori bonusuri cash, pentru a juca ruleta sau alte jocuri pe Internet, cazinourile din Vegas sunt mai mult decat dornice sa ofere oaspetilor niste bani gratis pentru a incepe cu dreptul. Asa ca daca esti novice in domeniul asta, informeaza-te pentru a intelege mai bine fenomenul si pentru a evita riscurile inutile.

Fie si o simpla plimbare nocturna prin Las Vegas e un spectacol. Gratuit.
Fie si o simpla plimbare nocturna prin Las Vegas e un spectacol. Gratuit.

Cupoane

O cautare rapida pe Google, dupa “Cupoane Las Vegas” iti va pune la dispozitie zeci de site-uri specializate in a oferi cupoane gratuite pentru mancare, spectacole, jocuri de noroc si cumparaturi in Vegas. Multe iti permit sa printezi cupoanele acasa si sa le iei cu tine in calatorie, in timp ce altele ofera carnete cu cupoane pe care le poti cumpara in Vegas si le poti folosi in oras.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!