Hoteluri de lux

Hoteluri de top: The Oitavos (Portugalia)

recomandat

Oitavos este un hotel luxos de cinci stele, aflat la numai 20 de minute de mers cu masina de Lisabona si de aeroportul de aici, de unde poate fi admirata panorama coastei Estoril din apropierea orasului Cascais. Aflat in cadrul natural al Parcului National Sintra Cascais, hotelul iti ofera privelistea Oceanului Atlantic si se afla langa terenul de golf Oitavos Dunes.

Camere si facilitati

Hotelul Oitavos dispune de 142 de camere cu o suprafata de 64 metri patrati, 2 apartamente – Atlantico si Oitavos, fiecare cu cate 128 metri patrati, 5 camere Premium Corner, 69 camere Premium si 66 camere Superior. Toate camerele au balcon, de unde poate fi admirata privelistea marii sau cea a terenului de golf de langa hotel. Acesta din urma, inaugurat in anul 2001, este unul dintre cele mai elegante terenuri naturale de golf din lume, fiind recunoscut de catre revista “Golf Magazine” drept cel mai bun din Portugalia, al treilea din Europa Continentala si inclus in topul celor mai bune 100 terenuri de golf din lume (locul 65). Locatia care ii asteapta pe pasionatii de golf este a doua in lume care detine titlul de Certified Gold Signature Sanctuary, acordat de catre organizatia international Audubon.

Doua restaurante te asteapta aici: Ipsylon si Verbasco (Oitavos Dunes Club House), dar si doua baruri: Ipsylon Lounge si Atlantic Pool Bar.

Hotelul Oitavos are nu mai putin de 9 sali de conferinte, care pot gazdui pana la 1300 de persoane, un showroom, un centru de afaceri, Internet Wireless de mare viteza si echipamente audio-vizuale la cele mai inalte standarde.

Centrul spa iti ofera o experienta unica, prin cele 10 sali de tratamente, 8 dintre ele cu lumina naturala, piscina interioara cu apa sarata, sauna, baie de aburi si jacuzzi. Aici ai sansa sa beneficiezi de terapii cu apa de mare dar si de tratamente de sanatate si de infrumusetare, cu produse organice, apartinand liniei Voya. Voya este un bine cunoscut brand irlandez, infiintat in anul 1912, care a creat o linie exclusiva de terapii anti-imbatranire, ce include impachetari corporale, masaje, exfolieri corporale, terapii faciale si bai cu alge marine. Avand la baza ingrediente cultivate manual pe coasta irlandeza a Oceanului Atlantic, Voya reuseste sa capteze in produsele sale, esenta marii.

Tot timpul anului, la Oitavos poti inchiria biciclete si segway, poti face plimbari si excursii, dar si yoga. Tot aici se afla un centru de echitatie si centrul sportiv Health & Racket.

Scurta istorie a hotelului

Viziunea unui singur om a transformat pentru totdeauna o regiune intreaga. Acest om a fost Carlos Montez Champalimaud. Regiunea era o zona de coasta nelocuita, de o frumusete salbatica, aflata in apropierea orasului Cascais, zona care a devenit ulterior Quinta da Marinha. In anul 1920, Champalimaud a inceput sa dezvolte cu grija acest peisaj salbatic, transformandu-l intr-o zona rezidentiala, destinatie luxoasa de vacanta si statiune sportiva de exceptie.

logo-The-Oitavos-300x212

Succesorii sai nu au facut altceva decat sa ii completeze viziunea.

In prezent, Quinta da Marinha este un simbol al sporturilor practicate la standarde inalte. Health & Racket Club cu terenurile sale de tenis si squash este echipat ultramodern. Centrul de echitatie este unul dintre cele mai mari din Peninsula Iberica, iar Oitavos Dunes este cotat ca fiind unul dintre cele mai bune terenuri de golf din intreaga lume.

Quinta da Marinha este un triumf al unei gandiri vizionare si se mandreste cu un design contemporan care respecta cadrul natural de exceptie in care se afla.

Printre atractiile de aici se numara si cele mai frumoase plaje de pe coasta Lisabonei, orasele Cascais, Estoril si Sintra. La 5 minute distanta se afla cazinoul Estoril, iar la 10 minute distanta de Estoril, este circuitul de Formula 1.

Ce incheiere mai buna poate fi decat aceea ca daca vrei sa vezi locul unde viziunea inovatoare se impleteste armonios cu frumusetea ireala a imprejurimilor, atunci vino la hotelul Oitavos din Portugalia.

 

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!