Europa

Cluburi de noapte in Amsterdam

Orasul Amsterdam, capitala Olandei este cunoscut in intreaga lume pentru arhitectura sa remarcabila, frumoasele canale care impanzesc orasul, locurile minunate destinate exclusiv cumparaturilor si pentru locuitorii sai, unii dintre cei mai prietenosi oameni din Europa, multi dintre ei vorbitori foarte buni de limba engleza. Dar in ciuda culturii, istoriei si atmosferei relaxante de aici, cel mai mare oras din Olanda si centru creativ si cultural de marca, Amsterdam este si un loc in care se petrece nonstop.

Localnicii iti vor spune ca viata de noapte din orasul lor este la fel de frenetica si se poate compara cu cea din oricare alt oras important al Europei. Leidseplein si Rembrandtplein sunt doua dintre cele mai cunoscute zone pentru viata nocturna si care trebuie neaparat vazute, intrucat in aceasta parte a orasului, se afla o mare concentrare de baruri, cafenele si in special cluburi de noapte. In continuare ai o lista cu cele mai tari cluburi de noapte din Amsterdam.

Leidseplein
Leidseplein

Escape – o locatie hi-tech, cu o adevarata infuzie de multimedia si o atmosfera eleganta, in care se afla multe zone inter-conectate, dar care sunt oarecum limitate ca spatiu si care au tendinta sa se aglomereze in orele de varf. Aici se afla balcoane, ringuri de dans invadate de lumini, baruri si scene VIP, toate sub un singur acoperis imens.

Clubul Escape
Clubul Escape

Jimmy Woo – avand la baza un personaj de fictiune chinez, acest club de noapte plin de glamour, este renumit pentru petrecerile extravagante care se tin aici si care seamana cu niste spelunci in care se consuma opium in anii 1800. Ringul de dans este iluminat de 12000 de mini becuri si are un sistem de sonorizare numai cu echipamente de ultima generatie. Ai grija insa ca in aceasta locatie, pentru a putea intra, trebuie respectat un anumit cod al imbracamintii.

Jimmy Woo
Jimmy Woo

Paradiso –locul unei foste biserici a fost luat acum de un popular club de dans. Imnurile religioase care rasunau candva din stranele acestei locatii au fost inlocuite de o forma de muzica mult mai incarcata de energie. Trupe din intreaga lume vin sa cante aici, pentru acustica fantastica a locului. In serile de weekend, aici au loc si reprezentatii live sustinute de DJ.

Studio 80 – in lumina neonurilor din Rembrandtplein se afla acest club, care nu iese prin nimic in evidenta, contrastand cu vecinii sai mult mai ‘aratosi’. Aceasta este atractia nocturna pentru iubitorii de muzica electronica si tehno. O noapte pe saptamana este dedicata comunitatii gay si atunci au loc reprezentatii ale unora dintre cei mai tari DJ din Berlin.

Club Studio 80
Club Studio 80

Bitterzoet – acest club de noapte mic, dar extrem de popular se afla la mica distanta de Gara Centrala din Amsterdam. Este un loc frecventat de tineri carora le place muzica live si care sunt dornici sa petreaca. Intr-o noapte poti asculta cea mai buna muzica hip-hop, in urmatoarea reggae, iar in a treia, muzica indie si underground. Oricum, clubul este axat mai mult pe talentele in devenire, mai ales daca e vorba de un gen muzical mai aparte.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!