Europa

Cascais, minunata plaja portugheza

Cascais este o plaja minunata care ofera o priveliste absolut incantatoare a marii si a orasului de coasta de aici. Plaja se afla in Portugalia, la aproximativ 31 de kilometri de Lisabona. Aici se afla nenumarate situri istorice si naturale si adevarate capodopere arhitecturale.

Pentru cei care vin aici, oportunitatile de petrecere a timpului liber sunt dintre cele mai variate. Dimineata poti admira rasaritul soarelui si orasul care se trezeste la viata. Relieful plajei din Cascais variaza de la un tarm linistit cu ape albastre si limpezi, la stanci abrupte si de o frumusete rara. Orasul are o populatie de 35.100 de locuitori. Istoria, arheologia, arhitectura si frumusetea naturala a acestor locuri, fac din el un loc atractiv si peste care trecerea timpului nu a lasat urme.

Zilnic, aici vin nenumarati turisti, dornici sa admire atat frumusetea plajei cat si sa vada atractiile orasului. Hotelul de pe plaja Cascais dispune de facilitati moderne, iar restaurantul te asteapta cu mancaruri delicioase.

Plaja Cascais este o destinatie ideala de vacanta atat pentru familiile cu copii cat si pentru cupluri. Rasaritul si apusul soarelui sunt magnifice in acest colt de lume, iar o calatorie aici reprezinta o experienta de neuitat.

cascais plaja cascais city cascais

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!