Shopping

Cele mai bune piete londoneze

Pietele londoneze vand curiosilor orice, de la mancare la flor si de la arta moderna la antichitati si haine. Piete mari precum Spitalfields, Camden sau Portobello Road sunt locuri ideale daca vrei sa petreci o zi intreaga ratacind prin ele, in speranta ca vei gasi ceva chilipiruri. Greenwich este perfecta pentru cadouri si produse ale designerilor locali, iar gurmanzii vor aprecia peste masura Borough. Londra are de toate!

[highlights color=”blue”]Piata de antichitati Alfie[/highlights]

Cea mai mare piata acoperita din Londra este o adevarata comoara in materie de haine vintage, piese de colectie si obiecte apartinand secolului 20. Iubitorii de antichitati vor adora sa petreaca ore intregi aici, cercetand cele 600 de standuri, unde gasesti de toate. Tot aici se afla si o cafenea excelenta, pe terasa cladirii.

[highlights color=”red”]Piata Borough[/highlights]

borough

Descopera acest paradis al gurmanzilor in Londra. Cu o mare varietate de produse proaspete, printre care fructe, legume si carne, dar si condimente, produse de patiserie si mancaruri delicioase, Borough este locul ideal pentru a servi pranzul sau pentru a cumpara mancare. Tot aici gasesti si ingrediente pentru profesionisti si alte rasfaturi culinare.

[highlights color=”blue”]Brick Lane[/highlights]

Raspandita pe cateva strazi, in Brick Lane vei gasi atat prostioare cat si adevarate nestemate. Aici exista colectii “bric-a-brac”, mobila second hand, haine ieftine din piele, pantofi si multe altele. Standuri fantastice vand condimente exotice si sariuri colorate. Duminica este ziua ideala pentru a veni aici.

[highlights color=”red”]Piata Broadway[/highlights]

Piata Broadway din Hackney vinde un amestec cosmopolit de produse comercializate de catre fermierii locali, artisti si mestesugari, care fac tot ce le sta in putinta pentru a-si atrage clientela. Vino aici sa cumperi ingrediente delicioase, mancaruri savuroase, haine si cadouri mai putin obisnuite si multe altele!

[highlights color=”blue”]Camden Lock[/highlights]

camden lock

Camden Lock este punctul central al pietei Camden, unde gasesti peste 100 de magazine si standuri. Aici se vand de toate, de la haine si accesorii de firma, pana la obiecte de arta unicat, mancare si mobila. Exista si ateliere ale unor designeri cunoscuti, studiouri de creatie, cafenele, restaurante si baruri.

[highlights color=”red”]Columbia Road[/highlights]

Orice iubitor de plante trebuie sa vina aici, pe Camden Road, strada plina de culoare din estul Londrei. Aici gasesti accesorii pentru gradina si fii sigur ca nu vei pleca acasa fara cateva arnajamente florale de exceptie.

[highlights color=”blue”]Covent Garden[/highlights]

covent garden

Aflandu-se in incinta dar si in jurul simbolicei Market Building and Piazzas, Covent Garden este o adevarata capodopera arhitecturala. Pe langa magazine specializate, restaurante si cafenele, aici se afla targul de mestesuguri Apple, unde vei putea admira spectacolele performerilor stradali, in timp ce te vei stradui sa alegi ceva din multimea de antichitati si obiecte de artizanat.

[highlights color=”red”]Piata Greenwich[/highlights]

Aici gasesti produse minunate, de la cele de firma pana la cele apartinand micilor producatori. Weekend-urile sunt cele mai aglomerate, cu peste 150 de standuri care vand bijuterii, tablouri, haine si accesorii si suveniruri unice. Exista si uu loc unde se vinde mancare.

[highlights color=”blue”]Piata Old Spitalfields[/highlights]

Spitalfields

Locul este popular intrucat aici se vand de toate, de la haine pana la mancare si opere de arta. In zona vei gasi si magazine de specialitate, saloane de coafura si restaurante. Odata ce termini cumparaturile, poti incepe sa te distrezi; barurile si cluburile din Shoreditch sunt doar la o aruncatura de bat distanta.

[highlights color=”red”]Portobello Road[/highlights]

Portobello Road este o piata ce dateaza inca din anii 1800, dar a devenit faimoasa in special pentru antichitatile sale, in anii ’50. In prezent aici se afla numeroase standuri care vand de toate, de la fructe si paine, pana la haine vintage si de firma, obiecte de colectie si antichitati. Piata este cea mai aglomerata in zilele de sambata.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!