Hoteluri cool

Superbul hotel Aman Sveti Stefan din Muntenegru

Muntenegru este o tara minunata cu un peisaj natural de vis si o istorie bogata in evenimente, impanzita de orase antice, manastiri si locatii spectaculoase. Acesta este locul unde te asteapta incantatorul hotel Aman Sveti Stefan, pe mica insula Sveti Stefan, candva o asezare fortificata, aflata chiar langa coasta.

Villa Milocer aflata in golf face si ea parte din noul complex hotelier Aman din Muntenegru, iar aceste doua proprietati istorice vor oferi cu siguranta vizitatorilor, o experienta de neuitat. Hotelul dispune de 58 de camere de lux, 50 dintre ele aflandu-se in hotelul Sveti Stefan si inca opt in Villa Milocer. De aici, poti vedea insula Sveti Stefan in toata splendoarea ei.

Pe insula se afla si restaurantul Aman, un bar, piscina si terase. Fiecare camera, vila sau apartament din acest complex hotelier sunt unice in felul lor, fiind proiectate astfel incat sa surprinda evolutia de la cum se traia intr-o fortareata in secolul 15. Toate sunt elegante, luxoase, confortabile si pastreaza aerul si atmosfera incarcata de istorie a insulei.

Oaspetii de la Aman Sveti Stefan pot beneficia de tratamente special in centrul spa al hotelului, intr-una din cele sase vile de pe insula. Piscina ofera privelistea de vis a Marii Adriatice si daca vrei sa vezi si golful Budva, poti merge in barul Queen’s Chair care se afla in varful unei stanci, pe marginea unei prapastii.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!