Stiri TukTuk

Cutiuta cu oferte: croaziera transatlantica la 589 euro, Gambia la 511 euro, oferte in Florenta, Amsterdam, Budapesta

EPSON scanner image

Deschidem cutiuța cu oferte cu o ”bombonică” pentru iubitorii de croaziere. 8 nopți, croazieră transatlantică, din Southampton (Anglia) în New York, cu cel mai mare vas de croaziera, Queen Mary 2, de la numai 499 de lire sterline (cca 589 euro). Oferta include cele 8 nopti pe vas, zbor inapoi, la Londra sau Manchester iar pentru doar 200 de lire in plus, poti petrece 14 zile pe vas! Preturile sunt valabile pentru un pachet cumparat pentru doua persoane iar datele de plecare incep cu 12 noiembrie 2013. Verifica oferta Iglu Cruise aici!

Daca vrei sa vizitezi una dintre misterioasele tari africane, mai exact GAMBIA, Arke ofera vacante ieftine la Kololi. Cu zboruri dus-intors din Amsterdam si cu cazare la Holiday Beach Club (2,5 stele) la doar 511 euro / persoana + 20 euro taxa de rezervare. Pentru cei care nu stiu, Gambia este o mica tara din vestul Africii, inconjurata de Senegal. Pachetul include 12 nopti cazare, zbor dus-intors Amsterdam – Banjul (cu Arkefly) si bagaj de 20 kg. Pentru rezervari si mai multe optiuni, intra aici. (din pacate, site-ul e doar in limba olandeza, dar poti folosi Google Translate)

Si cateva oferte in hoteluri europene, pentru cei care-si doresc cateva zile de relaxare in marile orase ale batranului continent:

AMSTERDAM, Hotel The Manor (4*) la 69 euro (50% reducere). Situat in cartierul Amsterdam Est, intr-o zona istorica, la doar 10 minute cu tramvaiul de centrul orasului. Rijksmuseum in apropiere. Oferta – valabila inca 4 zile – este pentru doua persoane in camera dubla, wifi gratuit. Rezerva aici.

FLORENTA, Hotel The Gate (4*) la 45 euro (50% reducere). Recent renovat, aflat la cateva minute de centru si de toate obiectivele Florentei, intre care Galleria degli Uffizi si Academia de Arte Frumoase. Pretul e pentru doua persoane, include mic dejun si parcare. Oferta e valabila inca 3 zile. Rezerva aici.

BUDAPESTA, Hotel Mirage Fashion (4*). Doua zile, la 116 euro (50% reducere). Hotelul, construit in secolul 19, e situat in imediata apropiere a Pietei Eroilor si a baii termale Széchenyi. Oferta (valabila pana pe 29 decembrie) include mic dejun si wifi gratuit. Rezerva aici.

 

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!