Hoteluri cool

Snagov Club, eleganta si relaxare de cinci stele

snagov clubIn clasicul Snagov, loc stravechi de relaxare pentru bucuresteni, s-a deschis de o buna bucata de vreme un mic paradis de cinci stele, caruia i s-a spus, simplu, Snagov Club. Mai putin de jumatate de ora iti ia sa ajungi aici cu masina personala sau cu minibuzele clubului. Odata ce-i treci portile, vei descoperi un loc minunat, “ornat” cu palmieri si impachetat in bun-gust. Piscina-bar, centru spa, trei restaurante, ponton pe lac (pe care se poate servi masa), un pavilion, o sala de jocuri, o gradina luxurianta, camere mari si luxoase.

[slider_pro id=”147″]

Numai cine nu vrea nu se va relaxa la Snagov Club. Calduroasele zile de vara se vor topi instant in piscina a carei apa albastra te imbie la visare. Cu un cocktail alaturi, tolanit pe sezlongul confortabil, te vei simti ca la Miami. Daca soarele te moleseste prea tare, poti incerca sa iei contact cu ambianta magica a centrului spa. Temperatura controlata la 31 de grade, indiferent de vremea de afara, piscina interioara multifunctionala, cu jacuzzi integrat si cascada-perdea. Interiorul e decorat cu rafinament, decorat cu plante exotice, beneficiind ziua de lumina naturala iar seara de reflectiile a zeci de stelute ce vegheaza deasupra apei. Jeturi subacvatice, solar performant, masaj profesionist, sauna uscata sau baie turceasca, sauna umeda cu aburi de eucalipt, plus o sala de fitness pentru cei care-si doresc sa se mentina in forma – iata suficiente motive pentru a incerca centrul spa.

Restaurantele complexului ofera clientilor posibilitatea de a servi masa in decoruri diverse si rafinate. Poti alege intimitatea Salonului Britanic (de nefumatori) sau cea a Salonului Francez (de fumatori). Te poti bucura de eleganta clasica a Salonului Venetian sau poti savura panoramele oferite de Pavilionul de pe Lac – garnisit cu canapele confortabile si mese elegante. Poti respira briza filtrata de pe ponton sau poti lua aminte de ambianta parfumata a Gradinii Versailles. Oriunde in aceste sase locuri, vei servi preparate culinare variate, gatite de un Chef pasionat, ale carui idei sunt mereu noi si surprinzator de bune.

[slider_pro id=”148″]

Cele 22 de camere sunt mai mult decat spatioase si extrem de confortabile. Designul de top si dotarile de lux te vor satisface pe deplin: minibar, cablu TV, internet wireless, room service. Noua dintre camere au vedere la terasa si piscina, alte sapte au vedere catre fantana arteziana si gradina interioara iar alte sase sunt izolate, pentru cei care doresc liniste si intimitate deplina. Micul dejun este inclus in pretul camerei, totodata clientii au acces gratuit la centrul spa, la piscina-bar, in salonul de jocuri si pe terenul de minigolf. Contra cost se poate opta pentru o plimbare pe lacul Snagov, cu barca cu motor (8 persoane simultan), plimbari cu vaporasul, transport dinspre si catre Bucuresti, pe baza de programare.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

2 Comments

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • […] Snagov Club, eleganta si relaxare de cinci stele […]

  • […] Snagov Club, eleganta si relaxare de cinci stele […]

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!