Stiri TukTuk

Ofertele saptamanii: pe Amazon in Peru, la 900 euro, 50% reduceri la hoteluri in Roma, Praga si Barcelona

peru

*** Pentru cei care vor sa faca un tur exotic, Etihad Airways are o oferta fantastica, de tip open-jaw (biletele de avion open-jaw implica plecare dintr-un oras si intoarcerea in altul). Mai exact de la Dublin la Johannesburg (Africa de Sud), Johannesburg – Seychelles si Seychelles – Paris, la preturi incepand cu 480 euro, toate taxele incluse. De asemenea, exista si alte rute: Paris – Seychelles – Johannesburg – Frankfurt/Dusseldorf/Munchen – incepand cu 625 euro sau Amsterdam – Seychelles – Johannesburg – Frankfurt/Dusseldorf/Munchen – incepand cu 632 euro. Plecari incepand cu luna noiembrie. Verifica AICI.

*** Super-oferta la Roma, OP Hotel, 4 stele, excelent plasat: doar 50 euro / camera dubla, cu mic dejun inclus (reducere 50%!). Rezerva AICI (oferta valabila doar cateva ore!)

*** Super-oferta la Barcelona, Hotel Campanile Barcelona Sud Cornella, 3 stele, la numai 40 euro (50% reducere), camera dubla. Hotelul e situat intr-o suburbie a orasului, din care se ajunge in 20 de minute, cu masina, in centru. Rezerva AICI (oferta valabila inca o zi si cateva ore)

*** Super-oferta la Praga, Prokop Boutique Hotel, 4 stele, aflat in centrul istoric al orasului, la numai 48 euro (50% reducere) camera dubla, cu mic dejun inclus si cocktail de bun venit, plus free wifi. Rezerva AICI (oferta valabila inca 4 zile)

*** Aventura in PERU, pe Amazon, la numai 900 euro (50% reducere!), cu plecari in august, septembrie si octombrie, din Londra. Pretul include 6 nopti pe vaporul Queen Violeta Amazon, bilete dus-intors Lima – Iquitos, transfer de la aeroportul din Lima, excursii, 8 mic-dejunuri, 6 pranzuri, 6 cine. 6 nopti cazare pe vapor, plus inca doua pe uscat. Mai multe detalii (si rezervarea) AICI.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!