Stiri TukTuk

Ofertele saptamanii: 14 zile all-inclusive in Dominicana si Mexic, la super-preturi

Grand Bahia Principe El Portillo1

Ofertele saptamanii, prezentate de TukTuk.ro

*** 14 nopti all-inclusive in Republica Dominicana, zboruri din Londra, plecare pe 29 august. Hotel de 4 stele (Grand Bahia Principe El Portillo) la numai 837 lire sterline (circa 975 euro). Pretul include transferuri la/de la aeroport, 14 nopti all-inclusive 24 ore, zborul (20 kg bagaj de pasager), activitati, o ora de sporturi acvatice nemotorizate zilnic, o ora de lectii de scuba diving in piscina. Rezerva AICI.

*** 14 nopti all-inclusive in Mexic, zbor din Londra pentru familii de 2 adulti + 2 copii (varsta maxima a copiilor – 12 ani), la Gran Bahia Principe Riviera Maya Resort. 7 piscine, un delfinariu (in care poti inota si interactiona cu delfinii), club pentru copii si spa pentru adulti, 15 restaurante fantastice – totul la numai 772 lire sterline (circa 900 euro). Plecare pe 28 august. Rezerva AICI.

*** Italia, Lacul Garda: 49 euro camera (reducere 57%!) la Hotel Rosmari, aflat chiar pe malul lacului, cu privelisti superbe. Ai la dispozitie piscina si ponton. Plimbari romantice in oraselele Brenzone si Castelletto di Brenzone din apropiere. Oferta valabila inca 3 zile. Rezerva AICI.

*** Londra, 3 stele. Hotel Park View, la 52 euro (50% reducere!), situat in nordul Londrei, un hotel in stil britanic, elegant, la 15 minute de Emirates Stadium, stadionul celor de la Arsenal. De asemenea, 15 minute cu metroul pana in centru. Pretul include micul dejun. Rezerva AICI.

 

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!