Hoteluri diverse

Castelele din Franta – unde poti petrece o noapte de vis

Ai avut vreodata fantezii legate de a participa la istoria unui loc, in timp ce faci cunostinta cu stilul de viata luxos de care beneficiaza numai fetele regale? Petrece atunci o noapte intr-un castel din Franta. Cand se vorbeste despre Franta, iti vin in cap imagini ale unui peisaj rural de vis, ale unei bucatarii exclusiviste si ale monumentelor istorice, luxului si romantismului. O vacanta intr-unul dintre castelele din Franta, iti va oferi sansa de a experimenta toate acestea sub un singur acoperis.

[highlights color=”blue”]Hotel Château de Lignan[/highlights] – Acest castel din secolul 9 se afla in Lignan sur Orb, pe malul raului Orb. Aici poti vizita podgoriile din Faugères si St Chinian, sau atractii turistice precum catedrala Saint-Nazaire si canalul du Midi. Vizitatorii pot participa la excursii avand ca destinatie finala orasul Béziers. Hotelul de trei stele dispune de 44 de camere, doua dintre ele fiind amenajate pentru persoane cu dizabilitati, piscina exterioara, zona de parcare si alte dotari moderne.

Chateau de Lignan
Chateau de Lignan
[highlights color=”blue”]Hotel Château d’Orfeuillette[/highlights] – castelul din secolul 19 se afla in Gévaudan, la Albaret Sainte Marie si este inconjurat de un parc cu o suprafata de 12 hectare. Hotelul dispune de 18 camere si este dotat la standarde moderne. Distanta fata de oras este mica si iti ofera posibilitatea organizarii de excursii la statiunea de schi din apropiere. Locatia dispune de biciclete pentru inchiriat, cu care poti merge la podgoria din apropiere, la muzeu sau in parc si ofera turistilor si cursuri de gatit.

Château d’Orfeuillette
Château d’Orfeuillette
[highlights color=”blue”]Hotel Château des Ducs de Joyeuse[/highlights] – acest castel in stil medieval, datand din secolul 16, se afla in Couiza. Hotelul are 23 de camere duble si 13 apartamente cu dotari moderne. Tot aici exista si restaurant, teren de tenis, piscina si locuri in care poti pescui. Poti vizita si alte castele in Cathar, cazinoul din Alet Les Bains, muzeul dinozaurilor si podgoriile, sau poti practica rafting pe rau.

Château des Ducs de Joyeuse
Château des Ducs de Joyeuse
[highlights color=”blue”]Hotel Château d’Ayres[/highlights] – hotelul de trei stele se afla deasupra orasului Myrueis. Locatia dateaza din secolul 12 si dispune de 29 de camere si aparatamente si de un parc care se intinde pe 6 hectare. Hotelul dispune de amenajari moderne, printre care piscina cu jacuzzi, teren de tenis si loc de joaca pentru copii. Daca vii aici, poti face calarie, excursii la bordul unor ambarcatiuni pana la Gorges du Tarn si poti vizita Parcul National Cévennes.

Château d’Ayres
Château d’Ayres
[highlights color=”blue”]Hotel Château de Valmy[/highlights] – acest castel din secolul 19 se afla in Argelès sur Mer, pe coasta Vermilion. Hotelul are 5 camere spatioase, decorate modern, iar turistii care vin aici pot vizita podgoria Valmy si crama. Tot aici se afla si piscina si un salon, in care micul dejun este servit pe terasa. Plaja si restaurantele sunt accesibile cu masina sau taxiul.

Château de Valmy
Château de Valmy
Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!