Hoteluri diverse

Relaxare într-un mediu magnific: Hotel Colosseum din Mórahalom (P)

[headline style=”1″ color=”red” tag=”h1″]La Mórahalom s-a construit un Colosseum unguresc[/headline]

Utilizând resursele financiare europene şi ca rezultat al cooperării dintre investitori particulari şi consiliul local, în aprilie 2011 s-a inaugurat la Mórahalom Centrul de Wellness şi Conferinţe Hotel Colosseum****superior. Investiţia avea un caracter inedit pentru judeţul Csongrád, dar şi pentru întreaga regiune, hotelul având acces direct la Băile Termale Szent Erzsébet din Mórahalom, astfel încât clienţii hotelului, pe lângă cazarea în condiţii de comfort magnific, pot beneficia de tratamentele şi serviciile medicale oferite de băi.

colosseum 620

Dezvoltarea oraşului este oglindită clar de numeroasele clădiri noi şi spaţii verzi amenajate din Mórahalom. Băile Termale Szent Erzsébet din Mórahalom primesc în incintele complet renovate recent în jur de 400.000 vizitatori anual, care petrec aici câteva zile sau chiar câteva săptămâni pentru a beneficia de tratamente sau pur şi simplu pentru a se relaxa. Începând din anul 2011, toate acestea pot fi savurate în calitate de client al Centrului de Wellness şi Conferinţe Hotel Colosseum ****superior, cu o arhitectură ce reaminteşte de Colosseumul din Roma, beneficiind de condiţii de comfort deosebite, hotelul fiind plasat în imediata vecinătate a băilor. Astfel, clienţii se pot bucura de amintiri de neuitat oferite de 26 de bazine, 15 saune şi trei tobogane uriaşe aflate doar la câţiva paşi.

Dar nu trebuie neapărat să părăsim incinta hotelului pentru a avea parte de programe acvatice, deoarece şi aici avem la dispoziţie mai multe bazine, jacuzzi, bazin pentru copii şi bazin Kneipp, iar în secţiunea wellness găsim duş circular, sună infra şi finlandeză, bazin de imersie, cabină de abur şi de sare, care îi aşteaptă deopotrivă pe cei mari şi cei mici. La barul-piscină se poate relaxa oricine, iar regenerarea trupului şi sufletului este ajutată de numeroasele feluri de masaje care se pot solicita în hotel. În zilele noastre, salonul de coafură şi cosmetică constituie un element obigatoriu al unui hotel de patru stele, sublinia doamna Tahy Viktória, directoarea hotelului. Distracţia şi comfortul celor mici este asigurat de sala de joacă separată, diverse servicii baby- şi child-friendly – cum ar fi meniul pentru copii, iar de sărbători copiilor li se asigură programe organizate de animatori şi supraheghere efectuată de personal calificat.

[slider_pro id=”127″]

Hotelul Colosseum are, fireşte, şi restaurant propriu, dar pe lângă acesta are şi un bar-piscină şi o terasă grill, precum şi un bar de cocktail. Astfel, gama de oferte este într-adevăr variată. Pe lângă specialităţile gastronomice exotice, pe meniu se regăsesc şi elemente ale bucătăriei locale, iar bufetul suedez generos oferă clienţilor bunătăţi culinare din sortimentul regional, unguresc şi internaţional, lângă care se pot servi vinuri alese, pălinci de fructe sau cocktailuri fine, toate de cea mai bună calitate.

Multitudinea de posibilităţi nu caracterizează numai secţiunea de wellness şi spa, cele 82 de camere şi apartamente disponibile sunt echipate la nivel standard, superior sau deluxe, la care se adaugă suita nupţială, familială şi cea prezidenţială. Toate acestea au fost dotate în aşa fel încât să stisfacă necesităţile tuturor categoriilor de vârstă, precum şi condiţiile formulate de turismul de agrement, de sănătate sau de conferinţe. Camerele, a căror majoritate dispune şi de balcon, au mărimi diferite, dar toate sunt dotate cu televizor LED mare cu ecran palt, acces la internet wireless, minibar şi seif, alte aspecte comune fiind pregătirea în fiecare baie a articolelor cosmetice, halatelor de baie, a papucilor şi uscătorului de păr. La prima vedere aceste amănunte par nesemnificative, dar avându-le la dispoziţie, este suficient să vă puneţi costumul (de baie) şi periuţa de dinţi şi să porniţi în sejur, de toate celelalte se îngrijeşte hotelul.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!