Asia Ski

La schi in Dubai

La prima vedere este un centru de schi acoperit, dar aflat intr-una dintre cele mai fierbinti locatii din lume: Dubai. Temperatura in timpul zilei e setata pana la -1ºC, in timp ce pe timpul noptii ajunge la -6ºC, conditii perfecte pentru producerea zapezii. Partiile de schi cad de la 85 de metri si au 400 de metri lungime. Toate echipamentele si abonamentele sunt incluse in pret. Pentru cei care nu schiaza exista Parcul Zapezii, in care exista pesteri de zapada, bulgari uriasi si altele. De cateva ori pe zi, in parc sunt eliberati pinguini, pentru a se intalni cu schiorii.

ski1

Daca te indrepti catre Mall Emirates, nu poti rata centrul de schi. Este o cladire de culoare gri care arata ca o parte a unui aspirator de praf urias. Daca vii cu masina, cauta Sheikh Zayed Road si esti aproape acolo. Cu transportul in comun, este chiar langa statia liniei de metrou 2. Daca doresti cazare in apropiere, incearca la hotelul Hani, sau la Citymax.

La centrul de schi poti beneficia de pachete variate care iti ofera acces la toate facilitatile. Preturile pornesc de la 30 de lire pentru doua ore de schi, desi din cand in cand exista oferte speciale care includ trei ore la pret de doua, in serile de joi. In pret intra toate echipamentele si acces la telescaun. Lectiile de schi sunt oferite in schimbul a 12,50 lire pe ora. Intrarea la Parcul Zapezii costa 20 de lire pentru adulti si 18 pentru copii.

ski3

Comentariile la adresa acestei locatii sunt pozitive. Multa lume apreciaza raportul calitate pret, dar si caracterul de noutate. Aici ai sansa sa vezi pinguini, sa faci zorbing, sa sculptezi in gheata, sa explorezi pesteri de zapada si multe altele. Zapada pare adevarata si este reimprospatata zilnic. Echipamentele sunt de cea mai buna calitate si se prezinta in conditii excelente si sunt incluse in pret, indiferent ca schiezi, faci snowboarding sau vrei doar sa te distrezi. Telescaunele functioneaza si ele in cele mai bune conditii, iar timpul de asteptare la coada este aproape inexistent.

Statiunea Snoasis din Marea Britanie este un competitor puternic pentru centrul de schi din Dubai si va fi construita in Ipswich, urmand a fi inaugurata in toamna anului 2014!

ski2

[sws_gmap3 map_type=”ROADMAP” map_title=”” canvas_width=”620″ canvas_height=”400″ zoom=”13″ name=”” address=”” glat=”25.117777″ glon=”55.198474″ info_windows=”” disableDefaultUI=”false” traffic=”false”][gmarker marker_latitude=”” marker_longitud=”” marker_label=””] [/gmarker] [/sws_gmap3]
Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!