Hoteluri de lux

Hoteluri de top: Royal Paradise Beach Resort & Spa, Thassos

recomandat[headline style=”1″ color=”blue” tag=”h1″]Royal Paradise Beach Resort & Spa, Thassos[/headline]

Intr-un loc in care natura a fost cat se poate de generoasa, iar dealurile verzi, nisipurile aurii si marea albastra se intalnesc intr-o perfecta armonie, mai exact in minunata insula Thassos, acolo unde isi petrec vacanta de vara mii de romani, exista un mic paradis gata sa iti ofere servicii la cele mai inalte standarde, sub semnul unei remarcabile ospitalitati: Royal Paradise Beach Resort & Spa.

Royal Paradise Beach Resort & Spa este un hotel de 5 stele, recent inaugurat, in care luxul este completat de o calitate inalta a serviciilor si unde peisajul mirific iti da un sentiment unic de implinire si placere.

77 de spatii de cazare, dotate cu facilitati moderne, satisfac si cele mai exigente gusturi, iar centrul spa “Royal Senses”, iti ofera relaxarea si revitalizarea spiritului si trupului deopotriva. Toate camerele sunt dotate cu pat matrimonial sau paturi twin (apartamentele au si canapea), televizor LCD, minibar, seif, Internet, aer conditionat, doua telefoane, dintre care unul in baie, care este dotata cu cada sau dus, papuci, uscator de par si balcon.

[slider_pro id=”129″]

Spatiile de cazare se impart in: camere duble sau twin, cu vedere la gradina interioara; camere standard duble sau twin, cu vedere la munte; camere superioare duble sau twin, cu vedere la mare si camere Executive duble sau twin, cu vedere la mare si dotate cu DVD-CD player, incalzitor de apa pentru ceai sau cafea, halate de baie, papuci pentru sauna. Pe balcon ai la dispozitie umbrela de soare, doua sezlonguri si doua fotolii, la care se adauga jacuzzi privat.

Complexul hotelier dispune si de apartamente. Cele clasice sunt alcatuite din doua camere si au in dotare: televizor, DVD-CD player, aparat pentru cafea, incalzitor de apa pentru ceai sau cafea, halate de baie, papuci pentru sauna. Apartamentele Deluxe au vedere la mare si sunt dotate cu televizor, DVD-CD player, aparat pentru cafea, incalzitor de apa pentru ceai sau cafea, halate de baie, papuci pentru sauna. Pe balcon ai umbrela de soare, doua sezlonguri si doua fotolii, la care se adauga jacuzzi privat. In final, apartamentele VIP au doua bai, una cu dus, una cu cada cu hidromasaj, televizor, DVD-CD player, aparat pentru cafea, incalzitor de apa pentru ceai sau cafea, halate de baie, papuci pentru sauna. Pe balcon ai la dispozitie umbrela de soare, doua sezlonguri si doua fotolii, la care se adauga jacuzzi privat.

Restaurantele de aici iti ofera preparare originale, rezultat al unei gastronomii creative, in care aromele pline de savoare ale Greciei si Marii Mediterane se combina intr-un puzzle exploziv de gusturi alese.

Barurile locatiei, “Elea”, aflat in holul hotelului si “Aeolos”, de pe malul piscinei, contribuie din plin la maximizarea placerilor nevinovate ale vietii.

[slider_pro id=”130″]

Printre facilitatile de care poti beneficia gratis in Royal Paradise Beach Resort & Spa Thassos, se numara 6 tipuri de perne anatomice, Wi-Fi in holul hotelului si in zona piscinei, piscina centrala si bazin pentru copii. Locatia este dotata cu teren de tenis, mese de ping pong si teren de joaca pentru cei mici. Bagajul iti este transferat in camera, iar la receptie poti obtine informatii legate de zborurile aeriene si poti primi mesaje private. In functie de disponibilitatea spatiilor de cazare, camera poate fi eliberata mai tarziu decat ora programata.

In schimbul unei taxe, poti beneficia de room service nonstop, inchirieri de laptopuri, servicii de spalatorie si curatatorie, servicii medicale nonstop, taxi si meniuri speciale (vegetarian, dietetic etc).

Mai multe informatii despre aceasta splendida locatei, gasesti pe site-ul www.royalparadise.gr.

Si nu uita, in vacanta, in dorinta de a lua o pauza departe de rutina zilnica, orice mic detaliu face diferenta. Gandeste-te ca poate asta e o sansa unica in viata…n-o rata la Royal Paradise Beach Resort & Spa Thassos.

[sws_gmap3 map_type=”ROADMAP” map_title=”” canvas_width=”900″ canvas_height=”400″ zoom=”15″ name=”” address=”” glat=”40.595739″ glon=”24.620061″ info_windows=”” disableDefaultUI=”false” traffic=”false”][gmarker marker_latitude=”” marker_longitud=”” marker_label=””] [/gmarker] [/sws_gmap3]

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!