In aer

5 tipuri enervante de pasageri si cum sa le faci fata

Un zbor cu avionul este cel mai rapid mijloc de transport. Dar a sta inghesuit intr-un scaun, alaturi de un tovaras de drum enervant, poate face din calatorie un adevarat supliciu. Iata in cele ce urmeaza un portret a 5 tipuri enervante de pasageri si cateva sfaturi pentru a le face fata cu succes.

1.  Confortabilul

Acest pasager sta intotdeauna in fata ta si decide sa atace exact in clipa cand tu servesti masa. Siesta sa se dovedeste a fi un pranz dezastruos pentru tine. Daca esti predestinat catre astfel de ghinioane, ar fi o idee buna sa iti anunti tovarasul de zbor ca esti la masa.

2. Betivanul

Toate par in regula pana cand cel de langa tine incepe sa savureze bauturile servite in avion, mai mult decat ar trebui. Primele pahare il fac sa se simta bine, dar dupa aceasta fericire, nervii tai sunt intinsi la maximum. Singurul sfat ar fi acela sa anunti stewardesele, daca acesta devine de nesuportat.

3.  Percutionistul

Mai ales pe zborurile lungi, somnul este o parte esentiala a calatoriei. Odata patruns in lumea viselor, te vei trezi buimac in mijlocul unei orchestre de sforaituri. Cel mai bun remediu este acela sa iei cu tine niste dopuri de urechi si sa te feresti astfel de zgomot.

4. Atoatestiutorul

Unii tovarasi de drum pot incepe sa dea sfaturi cu privire la tot ce misca sub soare! Ei par sa le stie pe toate, fiind genul care “am fost acolo si am facut asta!” Incearca sa scapi de astfel de persoane, limitand la minimum conversatiile.

5. Nervosul si nelinistitul

Unii pasageri par sa aiba tot timpul o problema. De la a vrea mai mult spatiu pana la a se ridica de nenumarate ori de pe scaun pentru a-si aranja bagajul, problemele sunt nesfarsite. Acesti oameni sunt atat de agitati  incat daca ai nesansa sa stai langa unul dintre ei, vei deveni un maestru Zen pana la finalul calatoriei. Tot ce poti sa faci este sa ii rogi sa se calmeze.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

3 Comments

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Exista si cel de-al saselea tip, care dupa parerea mea te deranjeaza cel mai mult : cel care sta pe scaunul din spatele tau si tot timpul e nelinistit si nervos. Prin ceea ce face simti mereu ca e cineva pe scaunul din spate (isi misca picioarele aproape tot timpul, vorbeste tare, in doua cuvinte: te deranjeaza…………..) . Daca incerci sa-i spui frumos sa se linisteasca face si mai rau………….Nu stiu cum sa denumesc acest tip de pasager intr-un mod elegant….

  • Sincer, pana acum de asemenea persoane nu am dat in avion si sper sa nu dau prea curand sau deloc…. dar probabil ca ai senzatia ca esti intr-o moschee – acolo se descalta toate persoanele care intra si ca sa rezisti cateva minute sa admiri moscheea e o adevarata provocare…………….

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!