Aventura

Riviera franceza, paradis pentru scufundari

Daca iti plac scufundarile, Franta iti ofera destinatii fantastice in care poti petrece clipe de neuitat. Tara care si-a castigat faima in intreaga lume prin orasul Paris, moda si vin, se bucura de popularitate si in randul scufundatorilor. Marea Bariera de Corali are concurenta!

Pentru a beneficia de tot ce e mai bun in materie de scufundari sau snorkeling in Franta, e bine sa te indrepti catre unul dintre multele centre de scufundari aflate pe Riviera franceza, nu doar pentru a avea un instructor bun, dar si pentru a descoperi cele mai bune locatii. Clima este placuta, asa ca poti practica acest sport tot timpul anului, dar cel mai bun sezon este din luna mai pana in noiembrie.

Saint Raphaël este cunoscuta drept cea mai tare locatie pentru scufundari din Franta. Ea se intinde pe 42 de kilometri de-a lungul coastei si prezinta grade diferite de dificultate, existand cate ceva pentru toti, indiferent ca esti incepator sau ai mai facut scufundari inainte. Acest loc este cunoscut si pentru numeroasele sale artefacte subacvatice si gratie popularitatii de care se bucura si a atractiilor submarine de aici, exista in zona numeroase centre de scufundari.

St-Raphael, cel mai bun loc pentru diveri de pe Riviera Franceza
St-Raphael, cel mai bun loc pentru diveri de pe Riviera Franceza

O locatie populara pentru snorkeling, aflata pe Riviera Franceza, este zona de pe Coasta Var. Aici exista numeroase atractii sub apa, printre care epave ale unor nave si avioane. Poti explora insa si linia de coasta, care este fascinanta.

Scuba diving-ul este un sport popular in Nisa. Aici se afla o zona renumita pentru practicarea acestui sport. Popularitatea sa se datoreaza si atractiilor subacvatice care ii tin ocupati pe scufundatori. Tot aici vei gasi multe scoli de scufundari care iti pun la dispozitie instructori calificati.

Daca vorbim despre scuba diving pe Riviera Franceza, nu putem ignora Antibes, unde adancimea variaza intre 6 si 60 de metri. Locul are o topografie impresionanta, aici existand canioane, stanci si piscuri. Experienta pe care o vei trai inotand prin pestera Grotte de Miro este una cu totul de neuitat.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!