Hoteluri de lux

Hoteluri de top: Azia Resort & Spa, Paphos (Cipru)

Azia Resort & Spa se afla pe plaja din Paphos, Cipru. Complexul hotelier iti ofera privelistea magnifica a intregului golf Pafos si imparte vecinatatea cu unele dintre cele mai elegante locatii de pe insula. Una dintre putinele locatii orientate catre vest, Azia ofera oaspetilor sai sansa de a admira apusuri de soare cu adevarat fantastice.

[headline style=”1″ color=”blue” tag=”h1″]Lux in Paphos[/headline]

In Hotelul Azia luxul este la ordinea zilei. Locatia are doua sectiuni: Azia Blue in care se afla 183 de camere si apartamente si Azia Club & Spa, cu 81 de camere si apartamente. Camerele se numesc Blue Mountain, Blue Sea, Blue Superior Sea, Blue Studio, Blue Junior cu gradina, Blue Junior cu jacuzzi in aer liber, Club mountain, Club luxury, Club junior, Club skylight junior, Club bungalow cu gradina, Club bungalow  VIP Studio cu jacuzzi in aer liber. Apartamentele sunt: Etheria, Eternity si Opulence VIP si dispun de unul, doua sau trei dormitoare.

[slider_pro id=”103″]

Spatiile de cazare sunt impartite in camere cu paturi twin, baie, balcon, minbar, televiziune prin satelit, uscator de par, telefon, aer conditionat, incalzire central, seif si detectoare de fum; camere cu terase mari si facilitati pentru stat la soare; camere superioare mari cu gradina sau terasa private; camere pentru familii si camere pentru nefumatori. In hotel exista de asemenea si camera pentru persoane cu dizabilitati.

Turistii care vin la hotelul Azia au la dispozitie piscina exterioara si piscina interioara, plantatia Morokampos, aflata la 10 minute distanta de mers cu masina si care numara nu mai putin de 15000 de copaci, teren de tenis, mese de ping pong, sala de jocuri, sala de gimnastica, sala de yoga si fitness si Internet WiFi gratuit in toate camerele si zonele publice.

Centrul spa a fost votat drept unul dintre cele mai bune centre de gen din lume, de catre multe publicatii internationale. Printre facilitatile locatiei se numara: hammam privat, cromaterapie, terapie cu pietre fierbinti, hidroterapie, aromaterapie, reflexologie, sauna, baie cu aburi, masaj, bazin cu bule, tratamente de infrumusetare si salon de coafura.

[headline style=”1″ color=”blue” tag=”h1″]Restaurante de clasa[/headline]

Azia Resort si Spa dispune de cateva restaurante si baruri, cum ar fi: Restarantul a la carte Akamas, care dispune si de terasa, Restaurantul Katoi care serveste micul dejun sub forma de bufet suedez, pranzul a la carte si cine tematice, Amphitheatre in care poti servi o cina romantica la lumina lumanarilor, avand in fata privelistea magnifica a marii (daca vremea permite, bineinteles), barul Cava, deschis pe timpul zilei si seara, oferind produse de patiserie dimineata, bauturi, gustari, cocktailuri si ceaiuri. In majoritatea dupa-amiezelor, aici au loc performante live de muzica clasica, iar seara distractia este la ordinea zilei. Barul Yialos este deschis din luna mai pana in octombrie, iar restaurantul Cipro ofera meniu a la carte, bufet suedez si o varietate de preparate apartinand bucatariei mediteraneene.

[slider_pro id=”104″]

Hotelul dispune de personal vorbitor de mai multe limbi straine, room service nonstop, valet si serviciu de curatatorie, facilitati bancare, telefon, fax, Internet, servicii de secretariat, traduceri si curierat, facilitati pentru copii, cum ar fi babysitting la cerere si loc de joaca pentru ei, magazin cu suveniruri si bijuterii.[sws_pullquote_right] Hotelul Azia ofera pachete cu discount pentru nunti, petrecerea lunii de miere, pentru grupuri, pentru organizarea de conferinte si cazare la cele mai inalte standarde pentru familii. [/sws_pullquote_right]

Pasionatii de sporturi acvatice pot face aici scufundari, windsurfing, schi nautic, plimbari cu barci de viteza si paragliding. Nici golful nu este neglijat, la 15 minute de mers cu masina de hotel, existand un teren cu 18 gauri.

Hotelul dispune si de sali de conferinte si ofera si facilitati pentru intalniri de afaceri.

In ce priveste distractia, aici au loc spectacole cu muzica live, exista bar cu program muzical, se organizeaza seri tematice (cipriote, grecesti, italiene, internationale, cu specific pescaresc sau cu gratar, in functie de sezon), in holul hotelului se canta muzica live, se pot juca jocuri de societate sau Wii si exista si un club al copiilor.

Azia Resort si Spa se bucura de critici dintre cele mai favorabile in presa internationala, fiind amintit in publicatii de prestigiu, precum Vogue, Elle, Conde Nat Traveller, The Sunday Times Travel, House & Garden, The Mail, The Times sau New Woman.

Nu rata o vacanta intr-unul dintre cele mai bune hoteluri din lume, apreciat pentru design, centrul spa si facilitatile oferite familiilor.

[sws_gmap3 map_type=”ROADMAP” map_title=”” canvas_width=”900″ canvas_height=”400″ zoom=”13″ name=”” address=”” glat=”34.8097160718129″ glon=”32.3946261405945″ info_windows=”” disableDefaultUI=”false” traffic=”false”][gmarker marker_latitude=”” marker_longitud=”” marker_label=””] [/gmarker] [/sws_gmap3]
Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!