Hoteluri de lux

Hoteluri de top: San Giorgio – Mykonos (Grecia)

recomandatIn luna decembrie 2011, compania Design Hotels™ lansa primul sau proiect: Papaya Playa, pe o plaja retrasa din Tulum, Mexic, ca un refugiu temporar al mintilor deschise si creative, dornice de rasfat si conectare cu natura si sinele. Ca raspuns la vremurile grele din punct de vedere economic si la nevoia de a crea experiente autentice legate de o anume destinatie, feedback-ul primit a fost unul extrem de pozitiv care a incurajat dezvoltarea pe mai departe a luxului “departe de lumea dezlantuita”.

Asa a aparut in anul 2013, San Giorgio Mykonos. Un amestec intre eleganta vietii boeme din anii ’60 si abordarea “gypset”, la San Giorgio, totul se reduce la relaxare si bucurie a vietii. Aici te vei simti ca intr-o vizita in casa de vacanta a celui mai bun prieten, pentru ca totul este o incantare pentru simturi, fiind realizat cu multa lejeritate si gratie.

Hotelul si-a facut debutul in anii ’90, gratie unui pescar din partea locului, care avea in proprietate o bucatica din plaja Paradise. In anul 2012, locatia cu 33 de camere a intrat in posesia clubului Paradise. Prieteni de o viata, proprietarii Design Hotels™ – Thomas Heyne si Mario Hertel – impreuna cu Markos Daktilidis, proprietarul plajei Paradise, au pus umarul la treaba pentru a urca ospitalitatea la un cu totul alt nivel. Aflat la 300 de metri de club, San Giorgio este situat intr-una dintre cele mai pitoresti zone ale insulei, intre plajele Paradise si Paranga.

[headline style=”1″ color=”blue” tag=”h1″]Un hotel de clasa, pe o insula magnifica[/headline] [slider_pro id=”80″]

Mykonos nu este vestita in intreaga lume numai pentru viata sa de noapte si aici trebuie mentionat ca Paradise Club se numara printre cele mai tari cinci cluburi din Europa, dar si pentru casele sale zugravite in alb, apele de un albastru precum turcoazul si strazile inguste, care alcatuiesc un adevarat paradis elen.

Extrem de intuitivi in ce priveste nevoile oaspetilor acestui hotel, Thomas Heyne si Mario Hertel au transformat in numai cativa ani aceasta locatie intr-un loc preferat al unor DJ faimosi in intreaga lume, precum: David Guetta, Avicii, Afrojack, Axwell, Bob Sinclair sau Martin Solveig. Viziunea celor de la Design Hotels™ despre acest hotel este aceea a unui club – un spatiu in care spiritele libere din intreaga lume se strang la un loc pentru a da frau liber unei energii nemaivazute. Dar locul s-a dorit a fi si un refugiu al linistii, prieteniei, al comuniunii intre oameni si al trairii unor experiente memorabile.

Atunci cand vizitezi Mykonos nu ai nevoie neaparat sa inchiriezi o masina. In schimbul unei taxe relativ mici poti apela la soferul hotelului, care te va ajuta sa explorezi plajele si toate celelalte minunatii pe care ti le ofera aceasta insula.

Platind o taxa la fel de mica poti aranja si transferul de la aeroport. Daca iti rezervi vacanta pe site-ul sangiorgio-mykonos.com sau pe desighnhotels.com, microbuzul care te va lua de la aeroport este gratuit.

[headline style=”1″ color=”blue” tag=”h1″]Camere de un modernism angelic[/headline] [slider_pro id=”81″]

Designul impecabil al hotelului poarta semnaturile a doi “maestri”: fostul director de creatie de la Design Hotels™ Michael Schickinger si designerul de interioare si stilistul, Annabell Kutucu.

Ceea ce vezi si ceea ce simti la San Giorgio sunt in egala masura istorie, mostenire culturala, stil si simplitate. Splendoarea cladirii de culoare alba este exact ceea ce te astepti sa gasesti pe aceasta insula ce face parte din grupul Cycladelor. Aerul si lumina patrund in acest spatiu, in care tesaturile, culorile si mobilierul spun parca povesti despre un loc exotic, la frumusetea caruia au contribuit mainile fine a sute de mesteri. [sws_pullquote_right] Un adevarat festin culinar te asteapta in restaurantul locatiei. In prepararea mancarurilor sunt folosite cele mai proaspete ingrediente, iar meniul include platouri precum: midii cu sunca afumata si cidru, Aegean Kakavia (un fel de tocana cu peste) si salata cu morcovi si avocado, cu dressing de portocale si lamai. [/sws_pullquote_right] Accesoriile sunt alese cu grija pentru a oferi caldura si confort, fiecare piesa este originala ca forma sau sursa, alcatuind un intreg intr-o armonie totala. Camerele sunt dotate cu baie, aer conditionat, mini bar, antena satelit. Cele mai simple se numesc Basico si se afla la parter sau la subsol. Urmeaza cele din categoria Mare, camere duble cu terasa sau balcon, de unde poti admira apele azurii ale marii si plaja cu nisip stralucitor. Apartamentele Veranda si Grande au terase imense avand o suprafata cuprinsa intre 10 si 25 metri patrati. Cel mai mare dintre apartamente este Famosa, care are o suprafata de 65 metri patrati si o terasa, aproape la fel de mare.

Barul te asteapta intr-o locatie plina de culoare, cu perne moi si lampi exotice, pastrand insa peretii in culoare alba si mobila traditionala. Pe terasa se afla sezlonguri care iti ofera un plus de intimitate si relaxare. Starea de bine se va instala inca de la primele ore ale zilei, odata cu servirea micului dejun, alcatuit din iaurt grecesc, paine proaspat scoasa din cuptor, carnati Mykonos,  branza provenind de pe insule si dulceata facuta in casa.

[headline style=”1″ color=”blue” tag=”h1″]Mancare fina, piscina relaxanta[/headline] [slider_pro id=”82″]

Fantastica locatie a hotelului San Giorgio iti ofera cadrul ideal pentru practicarea unor activitati dintre cele mai variate, de la scufundari in apele Marii Egee, pana la schi nautic, windsurfing si calarie. La 10 minute distanta de hotel se afla orasul Mykonos. Aici te poti plimba prin “Mica Venetie”, cea mai pitoreasca parte a orasului, impanzita de strazi inguste, cu piatra cubica, unde se afla nenumarate magazine pentru pasionatii de cumparaturi.

Cei care vor sa isi uneasca pentru totdeauna destinele intr-un cadru de vis, trebuie sa fie pregatiti, intrucat aici se afla, chiar langa cladirea principala a hotelului, o capela mica in ce priveste marimea, dar “mare” in ce priveste incarcatura emotionala. Aici se oficiaza ceremonii intime cu participarea prietenilor apropiati si a familiei. Mai mult, hotelul San Giorgio poate fi inchiriat in intregime pentru nunti sau alte evenimente speciale.

[headline style=”1″ color=”blue” tag=”h1″]Informatii generale[/headline]

Hotelul San Giorgio se afla la 10 minute de mers cu masina de orasul Mykonos si de Aeroportul International Mykonos.

Proiectul San Giorgio se adreseza celor care stiu sa se bucure de micile placeri ale vietii, cum ar fi trezitul dimineata pentru a prinde rasaritul de soare, o mancare savuroasa, preparata cu dragoste si grija si sentimentul unic pe care il creeaza o multime de oameni dansand sub cerul instelat. Si toate astea se intampla aici.

[sws_gmap3 map_type=”ROADMAP” map_title=”” canvas_width=”900″ canvas_height=”400″ zoom=”13″ name=”” address=”” glat=”37.408261″ glon=”25.352515″ info_windows=”” disableDefaultUI=”false” traffic=”false”][gmarker marker_latitude=”” marker_longitud=”” marker_label=””] [/gmarker] [/sws_gmap3]
Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!