Hoteluri de lux

Hoteluri de top: Qasr Al Sarab Desert Resort by Anantara (Abu Dhabi)

Evadeaza in universul din Qasr Al Sarab Desert Resort by Anantara si lasa stresul sa se evapore. Descopera o mostenire unica a culturii locale si ramasitele unei adevarate splendori antice. Urca pe dunele de nisip rosu, scaldate de soarele desertului sau admira gazelele si antilopele si exploreaza un peisaj de o frumusete aproape ireala.

[headline style=”1″ color=”red” tag=”h1″]Un hotel de lux in mijlocul desertului[/headline]

Inaugurat in anul 2009, Qasr Al Sarab Desert Resort by Anantara se afla la numai 90 de minute distanta de Abu Dhabi, in cadrul natural al desertului Liwa – o zona in care traditia si cultura sunt la ele acasa. Interioarele camerelor acestui hotel sunt inspirate de grandoarea simplista a unei vechi fortarete din desert si se remarca prin mobilierul creat de mesterii din partea locului, covoarele tesute manual si tesaturile brodate care evoca caldura ambientului si un romantism aparte. De remarca ca hotelul este castigatorul in 2012 al premiilor “The World Luxury Romantic Hotel “ si  “ The World Best International Resort “.

[slider_pro id=”69″] [headline style=”1″ color=”red” tag=”h1″]Camere de vis[/headline]

Pentru superlativul in materie de lux, oaspetii sunt invitati sa se refugieze in una dintre cele trei vile, fiecare dintre ele cu cate trei dormitoare. Cu promisiunea unor servicii de cinci stele, printre care majordom privat, aceste locatii beneficiza de cate doua dormitoare cu pat King size, un dormitor cu paturi twin, salon, oficiu, piscina privata, terasa, baie cu cada si dus si acces gratuit la Internet. Qasr Al Sarab Desert Resort by Anantara pune la dispozitia turistilor si 29 de aparatamente cu un dormitor si  10  apartamente cu doua dormitoare, la care se adauga si 154 de camere confortabile si dotate la cele mai inalte standarde.

[slider_pro id=”70″]

In ce priveste latura gastronomica, hotelul ofera o varietate de optiuni pentru servirea cinei. Relaxeaza-te in scaunele confortabile de la Suhail Qasr Al Sarab – Rooftop Bar and Grill, unde poti savura un gratar sau fructe de mare proaspete, in timp ce admiri dunele de nisip in lumina soarelui la asfintit. Rasfata-te la restaurantul Al Waha Qasr Al Sarab, unde te asteapta delicii apartinand bucatariei Orientului Mijlociu dar si internationale. Ghadeer Al Sarab este un restaurant langa piscina unde ai sansa sa te bucuri de o atmosfera relaxanta in timpul zilei si de o cina la lumina lumanarilor odata cu lasarea serii. Pentru gustari si alte preparate de acest gen, poti merge oricand la Al Liwan Qasr Al Sarab, un loc de intalnire idilic, unde poti servi un ceai sau o cafea aromata si plina de savoare.

[headline style=”1″ color=”red” tag=”h1″]Splendoarea desertului[/headline]

Qasr Al Sarab by Anantara iti dezvaluie o mostenire culturala unica ce pastreaza traditiile desertului Liwa. Pregateste-te sa asisti la fenomene naturale precum formatiunile de nisip cristalizat cunoscute sub numele de “Desert Roses” (Trandafirii Desertului) care adauga un plus de frumusete unora dintre cele mai mari dune de nisip din lume.

Traverseaza peisajul mirific apeland la mijloacele traditionale de trasnport, precum camilele, alaturi de un ghid experimentat si traieste experienta araba de neuitat, pe masura ce faci cunostinta cu istoria acestor locuri. Admira viata salbatica in habitatul sau natural, in cadrul unei rezervatii naturale protejate, cu o suprafata de 9000 de kilometri patrati. Sau petrece pur si simplu o noapte sub cerul liber, admirand puzderia de stele imprastiate parca de o mana magica.

Descopera spiritul autentic al acestor locuri facand o vizita la Cortul beduinilor din Falaj, unde ai sansa sa faci cunostinta cu obiceiurile arabe.

[slider_pro id=”71″]

Dupa o zi plina de evenimente, relaxeaza-te intr-o adevarata oaza de frumusete si liniste la Anantara Spa, unde ai la dispozitie cinci camere spatioase destinate tratamentelor, dar si hammam-ul in stil marocan, in care poti asculta sunetul apei care se scurge pe peretii decorati cu mozaicuri. Paturi de marmura incalzite, jacuzzi, camere cu aburi si exclusivista pestera de gheata iti ofera sansa de a trai momente unice. Tot aici ai la dispozitie sauna, bai cu aburi si cazi de hidromasaj, plus produse de infrumusetare Vichy.

Daca mai ai inca energie de consumat, sala de fitness este dotata cu aparate Kinesis, poti face yoge pe dune, Zumba, sau aerobic.

Qasr Al Sarab Desert Resort by Anantara este un refugiu de vis situat intr-un cadru magnific. Un amestec de culori, culturi, lux si ingeniozitate abia asteapta sa fie descoperit la Qasr Al Sarab Desert Resort by Anantara.

[sws_gmap3 map_type=”ROADMAP” map_title=”” canvas_width=”900″ canvas_height=”400″ zoom=”7″ name=”” address=”” glat=”23.192125″ glon=”54.331284″ info_windows=”” disableDefaultUI=”false” traffic=”false”][gmarker marker_latitude=”” marker_longitud=”” marker_label=””] [/gmarker] [/sws_gmap3]

 

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!