Hoteluri de lux

Hoteluri de top: Hotel General (Praga)

Exclusivist si oficial certificat ca fiind o locatie de cinci stele, potrivit cerintelor sistemului de clasificare “Hotelstars Union”, Hotel General este situat intr-o zona centrala linistita, aflata intre fluviul Vltava si cartierul Andel. Aceasta locatie ideala ofera oaspetilor sai acces la principalele atractii turistice si de afaceri, aflate la mica distanta de mers pe jos, dar si in apropierea mijloacelor de transport.

Atentia acordata turistilor cazati aici, atmosfera calma si unica din incinta hotelului, la care se adauga si nivelul de confort  si serviciile exceptionale sunt atribute deja recunoscute de toti cei care calca pragul acestei locatii, iar in prezent, General este unul dintre hotelurile de top din Praga, care a castigat de curand, premiul “TripAdvisor Travellers’ Choice 2013“, in  categoria hotelurilor mici si in cea a serviciilor.

In prezent, hotelul dispune de 20 de camere cu un design unic (3 single standard, 11 camere duble Deluxe, 3 apartamente Junior si 3 apartamente General, fiecare dintre ele avand cate 2 camere). Decorurile si interioarele acestora, dar si al hotelului in sine, sunt inspirate de faptele de vitejie si vietile unor generali si militari faimosi, care si-au lasat amprenta de-a lungul istoriei. [sws_pullquote_right] In 2007, a avut loc reconstructia completa a cladirii istorice in care se afla hotelul si care data din anul 1890. [/sws_pullquote_right]

Fiecare camera este echipata cu toate facilitatile de care ai nevoie pentru a te simti confortabil: aer conditionat, televizor LCD, cu o mare varietate de programe, telefon, conexiune gratuita la Internet, mini-bar, seif, aparat pentru preparat cafea si ceai si servicii pentru calcat hainele.

Pentru un rasfat suplimentar, ti se ofera o bautura la venire, diverse discounturi, pachete de cazare pentru cupluri si nu numai, parcare pazita in fata hotelului sau subterana (care se plateste separat), restaurant si bar, precum si sauna.

Hotel General are asadar placerea se te invita la o sedere confortabila si de neuitat in fascinantul oras Praga.

[sws_gmap3 map_type=”ROADMAP” map_title=”” canvas_width=”900″ canvas_height=”400″ zoom=”13″ name=”” address=”Svornosti 1143/10, 150 00 Praha” glat=”0″ glon=”0″ info_windows=”” disableDefaultUI=”false” traffic=”false”][gmarker marker_latitude=”” marker_longitud=”” marker_label=””] [/gmarker] [/sws_gmap3]
Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!