Aventura

5 aventuri europene de incercat

In fiecare an trebuie sa incerci lucruri noi si sa faci rost de niste amintiri care sa dureze o viata. Desi planurile tale pentru viitorul apropiat includ poate incercarea de a-ti mentine silueta, invatarea unei limbi straine sau transformarea ta, indiferent ca esti barbat sau femeie, intr-un sex-simbol, exista intotdeauna o alternativa, adesea mult mai realista. De ce nu ai incerca sa faci ceva nou si neobisnuit anul acesta? Ceva care sa reprezinte un subiect de conversatie pentru anii ce vor urma si care sa te faca sa zambesti de fiecare data cand te gandesti la el ?

[highlights color=”purple”]Snorkelling in mlastini in Tara Galilor. [/highlights]

Acest sport neobisnuit castiga tot mai multi adepti de la un an la altul, evenimentul Bog Snorkelling avand loc de fiecare data in luna august. Ceea ce a inceput in anul 1976 sub forma unei idei traznite, aparuta la o bere intre prieteni intr-unul din pub-urile din partea locului, este in prezent o manifestare faimoasa in toata lumea. Campionatul Mondial de Scufundari in Mlastina se organizeaza incepand din anul 1985 si are ca locatie o mlastina de 55 de metri.

Snorkeling in mlastina: ghici ce gasesti in adancuri!?

[highlights color=”purple”]Cursa de tauri de la Pamplona. [/highlights]

Acest festival spaniol este o manifestare plina de adrenalina pentru participanti, care alearga alaturi de tauri, pe strazile din Pamplona. Organizat in luna iulie a fiecarui an, acest eveniment atrage extrem de multi participanti, din toata lumea, acestia avand de alergat pe o distanta lunga de 825 de metri (distanta de la tarc pana la arena).

Cat de mult de temi de tauri? Arata-le cine-i seful!
Cat de mult de temi de tauri? Arata-le cine-i seful!

[highlights color=”purple”]Viziteaza centrul spa pe baza de bere din Praga. [/highlights]

Acest complex este o afacere de familie si se afla in apropierea orasului Praga, fiind specializat in fabricarea de bere si apa minerala imbuteliata. El ofera insa si o terapie spa originala, care combina baile fierbinti si baile in bere. Efectele sale reprezina o adevarata legenda in Cehia si este o experienta pe care nu o vei putea uita prea curand.

Spa cu bere. In Praga.
Spa cu bere. In Praga.

[highlights color=”purple”]Rostogoleste branza in Marea Britanie. [/highlights]

Marea cursa a branzei se organizeaza de mai bine de 200 de ani si isi are originile in perioada romanilor. Bizara competitie consta in rostogolirea unor roti uriase de branza Double Gloucester (fiecare cantarind in jur de 3 kg), de pe dealul Coopers, dupa care se arunca in jur de 20 de persoane, in incercarea de a o prinde. Rotile de branza pot atinge o viteza de 31 de metri pe secunda, facand ca totul sa fie mult mai periculos decat pare.

Frate frate, dar branza-i pe... deal.
Frate frate, dar branza-i pe… deal.

[highlights color=”purple”]Bicicleta cu bere din Amsterdam.[/highlights]

Aceasta activitate este fantastica pentru grupurile mari de turisti, bicicleta avand nu mai putin de 17 locuri! Acest monstru pe roti te va purta pe strazile ce alterneaza cu reteaua de canale din oras, oferindu-ti sansa de a sorbi din minunata bautura. Tot ce trebuie sa faci este sa tii paharul intr-o mana si sa pedalezi! Punctul de plecare este Nieuwmarkt, principala piata din oras si totodata o locatie excelenta impanzita de restaurante si magazine.

In Amsterdam imbini placutul cu... placutul.
In Amsterdam imbini placutul cu… placutul.

Toate aceste activitati sunt modalitati fantastice de petrecere a timpului: incerci ceva nou si ramai cu niste amintiri de neuitat. De ce sa nu pleci intr-o vacanta europeana si sa le incerci pe toate odata?

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!