Shopping

Magazine vintage la Paris

Cauti un loc in care sa gasesti moda care si-a pastrat intact farmecul de-a lungul timpului? Atunci e vremea sa cumperi un bilet de avion pentru Paris si sa faci shopping in cateva magazine vintage de aici!

Parisul este una dintre cele mai faimoase capitale ale modei din lume, cu o istorie de durata a designului si a creatiilor ce se remarca printr-o eleganta aparte. Poti gasi ramasite din trecutul Parisului in fantasticele sale magazine vintage, unde se afla la vanzare creatii ale unor designeri de marca si accesorii unicat din secolul trecut.

Free P Star – Unul dintre cele mai populare lanturi de magazine vintage din Paris, Free P Star este renumit pentru coada care se intinde dincolo de usa! Exista si motive pentru care acest magazin este atat de popular si anume, preturile pe care le practica si aprovizionarea zilnica cu marfa noua. Aici vei gasi orice, de la haine militare, pana la articole de imbracaminte glamour specifice perioadei de glorie a jazz-ului. El este deschis pana tarziu, ceea ce reprezinta un avantaj daca iti cauti o garderoba pentru o petrecere de ultim moment.

Free P Star
Free P Star

Goldymama – Acest boutique vintage iti ofera nu numai haine minunate in stare perfecta, dar dispune si de un bar plin de dulciuri care sa iti regleze nivelul zaharului din sange, pentru cumparaturile ce vor urma. Goldymama nu duce lipsa de celebrele fuste cu imprimeuri cu pudeli, din anii ’50, rochii din anii ’60 si accesorii din secolul trecut, pentru a-ti completa un look de exceptie.

Goldymama
Goldymama

Rose Bunker – Plin pana la refuz de comori vintage, Rose Bunker este un loc care merita o vizita, odata ajuns in Paris. Aici vei gasi nu numai haine unicat, dar si bijuterii si decoratiuni interioare. Daca vrei un telefon vintage sau o lampa cu lava, acesta este locul ideal. Fii sigur ca vei gasi intotdeauna aici ceva special ce vei putea duce acasa pe post de suvenir din Paris.

Rose Bunker
Rose Bunker

Vintage Bar – Considerat drept cel mai bun magazin vintage din Paris, pentru bijuterii, in Vintage Bar gasesti si o colectie superba de pantofi, genti si alte accesorii.  Daca esti pregatit sa incerci un look vintage, dar nu esti sigur ca vrei sa fii astfel din cap pana in picioare, poti gasi aici macar o piesa de rezistenta care sa iti completeze outfit-ul contemporan. Vei petrece cu usurinta cea mai mare parte a dupa-amiezii, explorand comorile magazinelor vintage din Paris.

Vintage Bar
Vintage Bar
Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!