Hoteluri de lux

Hoteluri de top: Hotel Palazzo Zichy (Budapesta)

recomandatHotelul Palazzo Zichy este un loc in care istoria intalneste prezentul. Daca esti in Budapesta, satisface-ti orice dorinta si cazeaza-te intr-o cladire istorica care a fost initial proiectata si construita in secolul 19 si care a servit drept resedinta pentru nobilul ungur Nándor Zichy. Aflat in centrul Budapestei, mai exact in Pesta, hotelul e plasat in cartierul istoric al Palatului si la 19 kilometri de aeroportul Ferihegy.

Camerele din acest hotel sunt in stil contemporan, la cele mai inalte standarde, mobilate elegant si sunt dotate cu plasma, Internet, minibar, seif si paturi duble sau matrimonial. In pretul camerei intra toate taxele, mic dejun, acces la sauna, la centrul de fitness, Internet si consumul de cafea, ceai si apa in bar, pana la ora 17.

[slider_pro id=”55″]

Micul dejun se serveste sub forma de bufet, in restaurantul cu cupola de sticla, iar seara poti bea un cocktail in barul din hol.[sws_pullquote_right] Rezervarea pentru una dintre salile de conferinte include: proiector, flipchart, acces gratuit la Internet de pe laptopul personal (se pot si inchiria laptopuri, in schimbul unor taxe suplimentare), caiete si pixuri. [/sws_pullquote_right]

Hotelul Palazzo Zichy se afla aproape de metrou, la 8 minute distanta de mers pe jos de zona pietonala, la 5 minute de Muzeul National al Ungariei si la o strada de Bulevardul Grand.

Rezervarile pot fi facute online, sistemul respectand toate procedurile de securitate. Odata facuta rezervarea, vei primi confirmarea pe email, cu toate detaliile necesare.

In Palazzo Zichy exista si sali de conferinte destinate intalnirilor de afaceri. Cele trei incaperi sunt dotate la cele mai inalte standarde din punct de vedere tehnologic, dispun de acces la Internet, au un design contemporan si sunt perfect functionale.

MyConcierge este un instrument online care iti permite sa pui intrebari, sa soliciti anumite servicii, sa oferi idei si sugestii, sa rezervi bilete la concerte, mese la restaurant, sa organizezi tururi ale orasului si alte activitati, toate acestea inainte de sosirea ta aici. Vei fi contactat in cel mult 24 de ore.

Excursii pe Dunare

“Danube Legend” este un tur la bordul unei ambarcatiuni cu cupola din sticla, unde se vorbesc nu mai putin de 30 de limbi straine.

“Cityrama” iti ofera un tur cu ghid pe Dealul Castelului, o plimbare pe Podul cu lanturi si o calatorie de o ora cu vaporasul pe Dunare.

“Lunch & Cruise” se serveste in timpul unei croaziere cu durata de o ora si jumatate. La bordul ambarcatiunii este oferit pranzul si se poate asculta si muzica live.

“Dinner & Cruise” este o excursie de trei ore, in cadrul careia se ofera cina cu patru feluri de mancare, la lumina lumanarilor.

“Operetta-ship” – aceasta croaziera tematica isi distreaza turistii cu reprezentatii de dans si muzica. Totul dureaza doua ore si se servesc si gustari.

Minolta DSC

Partenerii hotelului Palazzo Zichy

Best Western Premier Hotel Parliament (Budapesta) – aflat in inima orasului, la cativa pasi de malul Dunarii, Parlament si de Bazilica Sf. Stefan. Camerele moderne sunt dotate cu plasma, aer conditionat si bai spatioase. Accesul la Internet este gratuit. Hotelul dispune de centru spa, cu jacuzzi si sauna. Barul din hol iti ofera cocktailuri, iar micul dejun se serveste in restaurantul cu cupola din sticla. De la ora 10 pana la ora 17 se servesc gratuit ceai, cafea si apa minerala.  In apropierea hotelului se afla celebra strada Vaci si numeroase restaurante ce iti ofera mancaruri traditionale unguresti, dar si internationale, cafenele si baruri.

Tulip House Boutique Hotel (Bratislava) – a fost construit in anul 1903 in stil Art Nouveau si iti ofera cazare de lux in camerele si apartamentele sale. Hotelul se afla la mica distanta de malul Dunarii, intr-o locatie extrem de eleganta.

Academy Club Catering Company (Budapesta) – este o companie care ofera servicii complete de catering pentru 15 persoane, in incinta hotelului Palazzo Zichy.

Un pic de istorie

Nándor ZichyContele Nándor Zichy s-a nascut in ziua de 17 noiembrie 1829 in Bratislava. El a fost fiul contelui György Zichy si al Ludovikai Pálffy si si-a petrecut copilaria in Nagyláng, impreuna cu parintii si fratii sai (Tivadar, György si János). A primit o educatie stricta, religioasa, conform regulilor impuse de Biserica Romano-Catolica. Talentul sau pentru desen, pictura si calarie a fost rapid remarcat. In plus, el vorbea la perfectie engleza, germana, latina si franceza. Cel mai mare soc al copilariei sale a fost reprezentat de moartea fratelui sau. Tivadar a murit pe neasteptate in timpul unei calatorii in Europa.

Nándor Zichy a studiat filozofia in Pesta. Ulterior a studiat dreptul in Viena si legile industriei miniere la Academia Regala din Bratislava.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Un hotel extraordinar in care am avut placerea sa stau 2 nopti. Iar pentru ceea ce ofera, pretul este unul mai mult decat rezonabil…

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!