Stiri TukTuk

(P) Cu HP Ink Advantage ai dublu avantaj!

[slider_pro id=”31″]

Ti s-a intamplat ca imprimanta ta de acasa sa ramana fara cerneala mai repede decat ti-ai fi imaginat? Imprimi mult, fotografii sau documente si, dintr-o data, te trezesti ca… beep-beep… “ink is low”! Un alt drum la magazin si inca niste bani pentru cartuse noi. Si nu putini.

Gandeste-te doar cate fotografii faci atunci cand pleci in vacanta! La intoarcere, de cele mai multe ori ele raman intr-un fisier in calculator. Le postezi pe Facebook, le trimiti pe email cunoscutilor dar… cate dintre ele le imprimi pentru a le avea, peste timp, intr-un album foto, “ca pe vremuri”? Putine. Sau foarte putine. Sau niciuna. De ce? [sws_pullquote_right] De acum fotografiile tale de vacanta pot intra in albumul foto fara sa ai emotii ca ti se va termina cerneala aproape instant. [/sws_pullquote_right]

Pentru a raspunde cerintelor consumatorilor, HP a lansat de curand un nou concept de imprimare: HP Ink Advantage are la baza o noua generatie de cartuse HP, cu ajutorul carora poti imprima de pana la doua ori mai multe pagini, la acelasi cost ca inainte!

Unul dintre raspunsurile la aceasta intrebare ar fi acela ca te temi de propria ta imprimanta. Sau, mai exact de faptul ca ea isi consuma cerneala atat de repede incat nu apuci sa imprimi decat cateva fotografii. Ei bine, aceasta problema nu va mai exista odata cu noile cartuse de la HP, cu care vei putea imprima de doua ori mai multe fotografii ca inainte.

Pare uimitor, dar e adevarat: consumabilele originale HP garanteaza ca fiecare imprimare se va ridica la standardul de calitate pe care il astepti de la HP. Iar noua serie HP Ink Advantage ofera o gama de functionalitati care raspund tuturor nevoilor tale, la costuri semnificativ mai reduse pentru cartusele originale HP, facand procesul de imprimare mult mai accesibil.

[sws_pullquote_left]Consumabilele originale HP garanteaza ca fiecare imprimare se va ridica la standardul de calitate pe care il astepti de la HP. [/sws_pullquote_left] Seria HP Ink Advantage a fost primita cu entuziasm de clienti din intreaga lume, fiindca ofera consumabile mai accesibile, fara a face rabat de la calitatea exceptionala si fiabilitatea pe care ei o asteptau de la un produs HP. Testele realizate de QualityLogic arata ca peste 15% din toate cartusele reumplute au curs, au lasat urme sau au cedat fie in timpul utilizarii sau chiar in momentul deschiderii lor. In medie, cartusele originale HP au imprimat cu pana la 34,7% mai multe pagini decat cartusele reumplute testate.

Indiferent că doresti sa imprimi pagini de calendar sau de agenda, temele pentru acasa ale celor mici sau imagini care sa-ti amintească de vacanta, acum poti imprima oricat de mult doresti, oricand doresti. Imprimantele HP Ink Advantage iti asigura ca nu trebuie sa faci nici un compromis in ceea priveste calitatea sau costul imprimarii.

Prin urmare, stai linistit: datorita HP, fotografiile tale de vacanta se pot regasi nu doar printre pixelii computerului ci si in paginile albumelor foto, ca odinioara. Asa ca avantajul tau e dublu: imprimi de doua ori mai mult cu aceiasi bani si iti securizezi amintirile. Peste ani, copiii si nepotii iti vor privi cu nostalgie fotografiile de la Roma, din Antalya sau de la Rio, gandindu-se ca ai fost suficient de inspirat(a) cat sa lasi o mostenire vizuala… palpabila.

 

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

2 Comments

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Tuktuk o sigura data a am avut un avantaj dublu daca se poate spune asa:Dumnezeu a vrut ca fiica nostra sa se nasca exact in ziua in care ne-am casatorit si la aceiasi ora!
    Un avantaj de la divinitate!
    P.S.tare bine ne-ar prinde o imprimanta pt ca cea veche s-a stricat.

    • Gabriela, acest raspuns trebuie trecut in formularul de inscriere pentru a putea participa la concurs. Multumim!

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!