Hoteluri de lux

Hoteluri de top: Mamaison Hotel Andrassy (Budapesta, Ungaria)

Unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri in stil boutique din Budapesta, luxosul Mamaison Hotel Andrassy este localizat foarte aproape de centrul de afaceri, de centrul guvernamental si de obiectivele turistice din capitala Ungariei. Proiectat in stilul unic Bauhaus, acest hotel ofera conditii deosebite de cazare si servicii de inalta tinuta si clasa.

Aflata in cartierul exclusivist Embassy, langa Bulevardul Andrassy, luxoasa locatie a fost construita in anul 1937 si renovata in 2007. Oferind un design interior contemporan, posibilitati deosebite de servire a cinei si o ospitalitate de top, acest hotel este preferatul multor turisti ce vin in Budapesta.

[slider_pro id=”36″]

Pe scurt, Mamaison Hotel Andrassy ofera:

  • 61 de camere si 7 apartamente cu suprafete ce variaza intre 20 si 70 de metri patrati
  • Receptie deschisa non-stop, deservita de personal vorbitor de mai multe limbi straine
  • Wi-Fi
  • Restaurant si salon
  • Mic dejun
  • Room service non-stop
  • Filme
  • Facilitati pentru oamenii de afaceri
  • Facilitati pentru organizarea de conferinte si evenimente
  • Locuri de parcare

Posibilitati de cazare in Mamaison Hotel Andrassy

Cu un decor placut si contemporan, cazarea este la cele mai inalte standarde in Mamaison Hotel Andrassy, reprezentand alegerea perfecta pentru o rezervare in Budapesta.

Camerele confortabile si spatioase, dotate la cele mai inalte standarde, te vor face sa te simti ca acasa. In plus, din majoritatea acestora se poate admira privelistea istoricei artere Andrassy.

Hotelul dispune la intrare de un hol grandios, barul si restaurantul sunt decorate cu stil, fiind locatii perfecte pentru petrecerea timpului impreuna cu prietenii sau colegii.

Printre facilitati se numara aer conditionat, Wi-Fi, seif, antena satelit, telefon, mini bar, cada si dus cu masaj si room service non-stop.

In functie de dotari, camerele se impart in:

  • Classic Queen cu dus
  • Classic King cu dus
  • Deluxe Twin cu baie
  • Deluxe King cu baie
  • Apartamente Junior
  • Apartamente Ambassador
  • Apartamente Business

[slider_pro id=”37″]

Mancarea si bautura la Mamaison Hotel Andrassy

Servitul mesei la Mamaison Hotel Andrassy este o adevarata incantare, gratie amestecului fascinant de decoruri, ingrediente si serviciilor de clasa. Restaurantul Baraka decorat in stil Art Deco are si o terasa minunata, de unde poti admira pe timpul verii privelistea Bulevardului Andrassy.

Micul dejun este servit aici de la ora 6.30 pana la 10 dimineata (de luni pana vineri) si de la 7 la 10.30 in zilele de sambata si duminica. Pranzul se serveste de la pranz pana la ora 14.30 in fiecare zi, in timp ce cina, de la ora 19, ultima comanda fiind luata la ora 22.30. Barul este deschis pana la ora 1 dimineata.

Restaurantul este condus de catre talentatul bucatar Norbert Biro, care reuseste sa dea o nota aparte tuturor creatiilor sale culinare. Preparatele servite imbina in mod miraculos influentele din Est cu cele din Vest. Asteapta-te la o selectie delicioasa de ingrediente dintre cele mai proaspete si aromate, printre care se numara peste si fructe de mare, vita, miel si meniuri vegetariene, precum si deserturi de exceptie. [sws_pullquote_right] Restaurantul este condus de catre talentatul bucatar Norbert Biro [/sws_pullquote_right]

In functie de perioada anului, selectia este extrem de bogata. Amintim aici gustari reci si calde, supe, fructe de mare, carne si deserturi tentante. Meniul se schimba in mod regulat, dar dintre creatiile anterioare ale bucatarului Biro se remarca: supa de peste cu sofran, fructe de mare la gratar cu migdale prajite, creveti cu foaie de orez si salata de mango si papaya, cu sos guacamole, orez cu cerneala de caracatita cu scoici prajite si legume, precum si deserturi savuroase si paine facuta in casa.

In fiecare zi a saptamanii, intre orele 12 si 15.30 se serveste un meniu de pranz mai putin bogat in calorii.

Spa si wellness

Oaspetii hotelului Mamaison sunt invitati la un rasfat total in hotelul din apropiere, Mamaison Residence Izabella, unde se afla un centru de masaj, fitness si sauna, precum si doua sali echipate de gimnastica, cu instructori calificati, care te vor ajuta sa scapi de stresul acumulat peste zi.

In plus, Mamaison Hotel Andrassy se afla la numai 300 de metri distanta de faimoasele bai termale Szechenyi. Unul dintre cele mai mari complexuri spa din Europa, aici se afla 15 piscine cu izvoare cu apa fierbinte, extrem de benefice pentru piele si organism. Mai mult, de la hotel se poate ajunge usor la renumitul centru spa Mandala Day unde poti beneficia de numeroase tratamente exclusiviste.

Mamaison – locul unor intalniri de afaceri de exceptie

Aflat intr-una dintre cele mai cautate zone ale orasului Budapesta, Mamaison Hotel Andrassy se ridica la cele mai inalte standarde cerute de intalnirile de afaceri.

Cu un personal foarte bine instruit, aici ai la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a organiza evenimente memorabile intr-un cadru de exceptie. Hotelul are in spate o experienta bogata in ceea ce priveste organizarea de conferinte internationale, parade de moda si receptii, putand gazdui evenimente cu o participare de pana la 80 de persoane. Pentru evenimente de mai mare amploare, hotelul ofera acces la Kogart Foundation House, aflata in apropiere, care dispune de doua spatii mari ce pot fi folosite in diverse scopuri.

Printre facilitatile oferite de Mamaison Hotel Andrassy se numara echipamente audio-vizuale la cele mai inalte standarde ale tehnologiei, servicii excelente de catering si personal vorbitor de mai multe limbi straine.

Mai multe informatii despre facilitatile oferite pentru intalnirile de afaceri, gasesti aici.

Pentru delegatii sub 50 de persoane ai la dispozitie locatiile din Praga – Residence Belgicka, Moscova – All-Suites Hotel Pokrovka, Varsovia – Residence Diana, Budapesta – Residence Izabella si Bratislava – Residence Sulekova.

Pentru delegatii intre 50 si 100 de persoane, exista locatiile Palatul Pachtuv si Hotelul Riverside in Praga, Hotel Andrassy in Budapesta si Hotelul Le Regina in Varsovia.

Locatie

Mamaison Hotel Andrassy se afla pe Bulevardul Andrassy, cunoscut drept Champs Elysées al orasului Budapesta. Adresa este: Andrássy út 111, H-1063, Budapesta, Ungaria.

[sws_gmap3 map_type=”ROADMAP” map_title=”Mamaison Andrassy” canvas_width=”900″ canvas_height=”400″ zoom=”13″ name=”Mamaison Andrassy Hotel” address=”” glat=”47.512241″ glon=”19.074282″ info_windows=”” disableDefaultUI=”false” traffic=”false”][gmarker marker_latitude=”” marker_longitud=”” marker_label=””] [/gmarker] [/sws_gmap3]

Aeroportul International Ferihegy se afla la 25 de kilometri distanta de hotel, dar se poate aranja transferul cu una dintre limuzinele locatiei. Daca vrei sa apelezi la transportul in comun, poti lua autobuzul 200E de la Terminalul 1 sau 2. Coboara la statia Kobánya-Kispest, de unde poti lua metroul cu numarul 3, in directia Újpest-Központ. Schimba la Deák Ferenc tér si ia Millenium (linia M1), in directia Mexikói út si coboara la statia Bajza utca. Mergi pe jos in directia Pietii Eroilor si la ai doilea colt vei gasi hotelul.

Gara Internationala Keleti se afla la 1,5 kilometri distanta. Si de aici poate fi aranjat transferul, dar daca vrei sa apelezi la reteaua de transport public, poti lua metroul M2 (linia rosie), in directia Déli Pályaudvar. Coboara la Deák tér (a treia statie), aici schimba cu linia galbena (M1), pana la a sasea statie, la Bajza utca. Mergi in directia Pietii Eroilor si tot asa, vei gasi hotelul la al doilea colt.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!