Hoteluri de lux

Hoteluri de top: Baron Resort (Sharm El Sheikh – Egipt)

Un hotel luxos de 5 stele, cu stil, eleganta si prestigiu, Baron Resort Sharm El Sheikh se mandreste cu o arhitectura moderna si o plaja incantatoare care se intinde pe mai bine de 600 de metri.  Complexul hotelier ofera toate facilitatile la care ai putea visa, el ocupand o suprafata de 100.000 metri patrati, in inima spectaculosului golf Ras Nasrani. Marea Rosie ofera in aceasta zona posibilitati excelente pentru practicarea scufundarilor. Baron Resort se afla fata in fata cu exotica insula Tiran si la 15 kilometri distanta de golful Na’ama Bay (care pot fi parcursi si cu un microbuz, gratuit, care pleaca in in cursa dimineata). Serviciile aici sunt de top, hotelul adresandu-se in egala masura cuplurilor si familiilor cu copii si este recomandat mai ales pentru formula Premium All Inclusive pe care o ofera.

[slider_pro id=”29″]

Caracteristici si facilitati

Odata ajuns aici, ai la dispozitie o piscina de dimensiuni olimpice care este incalzita iarna, bazin cu bule, partial acoperit, pentru adulti, sezlonguri, umbrele si prosoape, atat pentru plaja cat si pentru piscina. [sws_pullquote_left] Daca esti pasionat de sport, exista doua terenuri de tenis cu instalatie nocturna [/sws_pullquote_left] Pe timpul zilei, poti face o plimbare pe Baron Shopping Boulevard, unde se afla localizate peste 30 de magazine, un salon de frumusete, un coafor si un amfiteatru roman. In toate zonele publice, dar si in camere exista Internet Wi-Fi gratuit. Daca esti pasionat de sport, exista doua terenuri de tenis cu instalatie nocturna, unde poti lua parte si la cursuri si un teren de volei pe plaja; poti face aerobic, poti juca ping pong sau poti folosi pista de alergare si pe cea de ciclism, aflate intre hotel si plaja. In apropiere de hotel, dar nu in proprietatea acestuia se afla un teren de golf si tot aici ti se pune la dispozitie un centru spa, sauna, facilitati pentru practicarea fitness-ului si sali pentru tratamente de frumusete, totul separat pentru femei si pentru barbati. La toate acestea se adauga o plaja fantastica scaldata de apele Marii Rosii, un centru de scufundari si un dig privat lung de 140 de metri.  In hotel exista banca, servicii pentru oamenii de afaceri si toate facilitatile necesare pentru oragnizarea de intalniri, conferinte si prezentari.

Servirea mesei

Optiunile pentru servirea mesei sunt variate si la cele mai inalte standarde, aici existand restaurante cu specific international si cinci restaurante “a la carte”, castigatoare a numeroase premii la nivel mondial: italian, indian, egiptean, BBQ & grill si pescaresc. Hotelul dispune si de restaurant si bar in zona piscinei, dar si de bar si salon cu pian in holul hotelului. Elegantul bar “Niche” serveste cocktailuri exclusiviste si ofera trabucuri, cafea si narghilea. Baron Resort are si un bar in care exista si ring de dans, biliard si Internet café. Trebuie sa stii insa ca barbatii sunt obligati sa poarte pantaloni lungi atunci cand servesc cina.

[slider_pro id=”30″]

Camerele de la Baron Resort

Hotelul dispune de 360 de camere spatioase si apartamente, care ofera toate privelistea Marii Rosii sau a curtilor si aleilor din complexul hotelier. In camera poti beneficia de pana la 3 paturi (plus la nevoie, pat suplimentar pentru copil), ai la dispozitie balcon sau terasa, zona de relaxare, seif, aer conditionat, ventilator, mini bar, televiziune prin satelit, conexiune de mare viteza la Internet, fier si masa de calcat (disponibile la cerere), baie cu cada sau cabina de dus, uscator de par, prosoape, halate de baie si papuci. Asternuturile de pat sunt din bumbac egiptean de cea mai buna calitate, iar room service-ul iti sta la dispozitie 24 de ore din 24. In incinta hotelului nu se fumeaza, iar apartamentele ‘royal’ sunt cu adevarat un hotel in hotel, beneficiind inclusiv de piscina privata.

Facilitati pentru copii

Clubul Chico Kids se adreseaza copiilor intre 4 si 7 ani. In hotel exista piscina pentru copii, cu apa calda iarna, plaja si locuri de joaca pentru copii. La cerere, poti beneficia de pat suplimentar pentru copii, care este oferit gratuit. In restaurante se servesc si meniuri pentru copii, exista si servicii de baby-sitting dar si cluburi pentru copii mai mari, cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!