Hoteluri de lux

Hoteluri de top: The Oberoi Sahl Hasheesh (Egipt)

Inainte de evenimentele neplacute din aceasta tara, Egiptul era o destinatie perfecta pentru oricine. Romanii mergeau cu incredere in tara piramidelor, fie pentru a vizita Cairo si alte obiective istorice, fie pentru a-si odihni trupurile pe malul Marii Rosii, in statiuni precum Hurghada si Sharm El Sheikh. Incet-incet, iata ca atmosfera se relaxeaza pe malurile Nilului iar turismul isi reintra in drepturi. Una dintre statiunile mai putin cunoscute, dar nu mai putin incantatoare, este Sahl Hasheesh, aflata la 40 km de Hurghada, acolo unde isi asteapta oaspetii un hotel de clasa: The Oberoi Sahl Hasheesh.

[slider_pro id=”20″]

Un complex exclusiv, care dispune de o plaja privata si o multime de facilitati, a carui arhitectura reflecta stilul zonei: domuri, arcuri si coloane. Linistea si pacea domina peste hotelul Oberoi, care ofera oaspetilor sai apartamente de lux, in nu mai putin de patru forme: Deluxe, Superior Deluxe, Grand si Royal, ultimele doua beneficiind de piscine private si incalzite.

Toate cele 63 de apartamente Deluxe si 21 Superior Deluxe sunt spatioase si elegante, cu sala de baie luxoasa si cabina de dus separata. Cada de baie, din marmura, are vedere catre o minunata gradina. Cele 6 apartamente Royal dispun de un living room separat precum si de o a doua sala de baie, laolalta cu o curte privata, o piscina precum si un pavilion in care se poate servi masa.

Exista acces gratuit la internet wireless in intreg complexul, in toate apartamentele, precum si in piscina principala. Majoritatea apartamentelor au in dotare docking stations pentru iPod.

[sws_pullquote_left] O zi la soare si plaja nu se poate incheia la Oberoi fara o trecere pe la spa-ul complexului. Intr-o ambianta serena, mainile terapeutilor te vor face sa uiti de orice fel de stress, revitalizandu-ti mintea si spiritul. Tratamentele cu aromaterapii, cele orientale dar si tehnicile europene te vor reechilibra si te vor duce in paradisul relaxarii. [/sws_pullquote_left]

Clientii hotelului vor gasi un festin culinar in restaurantele si barurile acestuia. O incantare a simturilor, manifestata prin cele mai delicioase preparate gatite de bucatari renumiti. Restaurantul Pergola este situat intr-un loc incredibil de romantic, exact langa piscina principala, cu privelisti fascinante asupra turcoazului marii. Ofera un meniu variat, bogat in salate, paste, pizza, deserturi. Zaafran este restaurantul indian pentru cei care stiu cum sa-si condimenteze viata cu feluri de mancare fabuloase ce imbina carnea, pestele si legumele pentru adevarate regaluri cu iz indian. Cinele la Zaafran sunt pigmentate cu muzica live, atmosfera nocturna fiind de exceptie.

Pentru ca se afla pe malul Marii Rosii, complexul este un punct de atractie pentru cei pasionati de scuba diving. Se stie ca Marea Rosie este un loc perfect pentru cei care adora scufundarile si colindarea adancurilor. Aceasta mare este adapostul a nu mai putin de 20% din totalul speciilor de pesti endemici, care traiesc inconjurati de o mare varietate de corali (peste 400 de specii). Hotelul Oberoi dispune de un centru de diving atestat PADI, situat chiar pe plaja complexului.

Pe langa scuba diving, oaspetii hotelului se pot delecta cu multe alte activitati, in functie de pasiunile si dorintele lor. Plimbari cu camile, safari in desert, golf (exista un teren cu 18 gauri, situat la circa 30 de minute distanta, iar rezervarile si echipamentul se pot face/inchiria direct de la receptie), excursii pe mare, snorkeling, etc.

 

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!