Hoteluri de lux

Hoteluri de top: Calista Luxury Resort (Belek – Antalya)

[slider_pro id=”5″]

Sunt hoteluri care stiu sa faca diferenta intre a oferi un serviciu de calitate si a oferi un serviciu de lux, pentru clienti exclusivisti, pentru persoane care merg in vacanta pe care le place sa le defineasca folosindu-se de cei mai stralucitori termeni. Calista Luxury Resort, din Belek, Antalya (Turcia) este unul dintre acestea. Standarde de clasa A, servicii de top si o atentie dusa la extrem pentru cele mai mici detalii.

[sws_pullquote_left] Hotelul a fost deschis in 2007. Se afla intr-o padure de pini si se intinde pe o suprafata de 120.000 m.p. [/sws_pullquote_left]

Primul element care trece in prim-plan Calista Luxury este arhitectura acestui complex uimitor. Nu e de mirare, din moment ce aceasta poarta semnatura celebrului arhitect englez Frank Solano, autor a 280 de proiecte importante din intreaga lume. Solano a declarat dealtfel ca e in clipa in care a proiectat Calista, si-a plasat sufletul in mijlocul unei lucrari care i-a facut o mare placere.

Camerele complexului

[nggallery id=36]

Complexul cuprinde o gama variata de camere:

1 apartament royal, de 240 m.p.
2 apartamente prezidentiale, de 160 m.p.
4 apartamente garden, de 70 m.p.
14 apartamente Corner
16 family rooms
514 standard rooms, cu o suprafata de 52 m.p.

Pe langa acestea, pentru oaspetii care isi doresc exclusivismul total, exista o vila VIP de 1500 m.p., 3 vile single, de cate 260 m.p. si 10 vile twin, de cate 150 m.p.
Toate camerele dispun de LCD TV de 32 inci, mini bar, aer conditionat, telefon, conexiune la internet, cada de baie. Serviciile quality pentru oaspetii vilelor includ room service 24 / 24, servicii de secretariat, acces prioritar la restaurantul VIP si multe alte privilegii.

Vilele Calista

[nggallery id=37]

In cadrul complexului, turistii se pot bucura de o multitudine de facilitati si servicii. Exista un ponton VIP precum si pavilioane speciale, situate pe plaja de nisip a hotelului. Un restaurant VIP, Elegance. Restaurante a la carte, cu diferite specificuri – Sakura, Timo, Turca, More, La Carne.

Restaurante si baruri

[nggallery id=34]

Pentru copii, un mini club, in care cei mici (5 categorii de varsta) pot ramane sub supravegherea unui personal calificat. Iubitorii sportului vor gasi si ei suficiente motive de bucurie: terenuri de tenis cu nocturna, un centru de fitness, terenuri de baschet, teren de fotbal, mese de ping-pong, darts, boccia, surfing, aerobic, catamaran, canoe etc.

Exceptionalul spa

[nggallery id=35]

Entertainment pentru copii si nu numai

[nggallery id=39]

Sport la Calista

[nggallery id=38]

 

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!