Destinatii

Patru destinatii de vis pentru petrecerea lunii de miere

Daca ideea ta despre luna de miere perfecta nu include lenevitul pe o plaja aglomerata aflata pe o insula din Caraibe, cu siguranta vei avea nevoie sa petreci ceva vreme cautand solutia magica. Aici gasesti sfaturi pentru cuplurile de aventurieri si pentru cei care isi doresc o luna de miere altfel, dar daca vrei sa arunci o privire pe o lista cu destinatii fantastice pentru petrecerea lunii de miere, iata patru exemple de top.

Amsterdam

Acesta este unul dintre cele mai frumoase si iubite orase din Europa si aici poti veni sa iti petreci luna de miere oricand in timpul anului, pentru ca intotdeauna este ceva de facut in acest oras. In Amsterdam exista multe centre spa, unde poti beneficia de tratamente si de multe alte servicii unice, pe care nu le vei gasi nicaieri altundeva in lume. Poti face si o plimbare la bordul unei ambarcatiuni sau te poti plimba printre flori in minunatele parcuri din capitala olandeza. Amsterdam este cunoscut in intreaga lume pentru numarul mare de biciclisti – in fapt, se spune ca in Amsterdam gasesti mai multe biciclete decat oameni. Daca vrei sa iei orasul la pas aidoma localnicilor, inchiriaza o bicicleta pe durata sederii tale aici si petrece-ti zilele hoinarind pe strazi si cascand gura la cei din jurul tau, in micile dar multele cafenele din oras.

Amsterdam poate fi un oras extrem de romantic

Fiji

O destinatie remarcabila pentru petrecerea lunii de miere, Fiji iti ofera privelisti spectaculoase ale muntilor inalti si ale minunatelor sale cascade. De la parasailing pana la plimbari pe plaja, aici exista intotdeauna ceva de facut, mai ales pentru un cuplu. Langa Insula Kadavu exista cateva plaje unde poti face scufundari, avand astfel sansa de a admira speciile de pesti si alte forme de viata marine. Fiji pune la dispozitia celor interesati numeroase pachete pentru petrecerea lunii de miere si care includ cazare, transport cu avionul si cine romantice. O alta experienta amuzanta o poti trai daca stai intr-un bungalow cocotat pe picioroange si aflat pe apa. Astfel ai sansa de a-ti pastra intimitatea, alaturi de jumatatea ta, inconjurat de apele de culoare turcoaz si de linistea din imprejurimi. Fiji este un loc minunat pentru a te rasfata cu un tratament spa de lux, cu mancaruri exotice sau practicand sporturi acvatice.

Fiji, o destinatie exotica

Alaska

Desi suna rece, Alaska nu trebuie lasata deoparte atunci cand te gandesti la un loc pentru petrecerea lunii de miere. Poti face o croaziera pe ocean sau poti lua avionul pana in interiorul statului american, unde te poti caza intr-unul din multele hoteluri luxoase si incantatoare, care impanzesc zonele urbane. O pensiune intima este locul ideal pentru petrecerea unor zile pline de romantism. Vara este anotimpul potrivit pentru a veni aici, dar cel mai frumos este in lunile decembrie sau ianuarie, atunci cand zapada acopera totul in jur si ai atat de multe activitati la indemana. Incerca snowshoeing, pune-ti schiurile in picioare sau mergi la plimbare intr-o sanie trasa de caini.

Iubitorii de natura (si frig) se vor regasi perfect in Alaska

Chile

Chile este un loc ideal de vizitat in lune de miere, pentru diversitatea peisajului din aceste locuri. Aceasta tara mai mult lunga decat lata iti ofera munti, deserturi, zone tropicale si centre urbane, care impanzesc toata America de Sud. Fa o vizita in Santiago daca vrei sa cunosti istoria acestor locuri –  in La Palacio de la Moneda si La Plaza de Constitution se afla birourile prezidentiale. Daca esti pasionat de aventuri in aer liber, mergi la gheizerii El Tatio, care sunt inconjurati de cativa vulcani. Climatul aici este destul de schimbator, asa ca ai grija sa-ti iei la tine haine pentru dimineti racoroase si dupa-amieze caldute. Pentru o experienta culturala, urca muntii din Valparaiso pana la La Sebastiana, casa unde a trait faimosul artist Pablo Neruda.

Fii original: cine si-a mai facut luna de miere in Chile?
Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!