Hoteluri Hoteluri cool

Hoteluri cool: Moulin de l’Abbaye (Franta)

Daca ajungi in Franta si te trezesti intr-un orasel pitoresc in care casele sunt incojurate de flori roz, iedera verde si au obloane de culoare albastru deschis, sunt sanse mari sa fi ajuns in Brantôme. Cuibarit in aceasta superba locatie, se afla fermecatorul hotel Moulin de l’Abbaye.

Orasul este cunoscut, datorita canalelor sale serpuite, drept Venetia din Périgord . Una dintre atractiile locale este podul Coudé, construit in secolul 16, renumit pentru aspectul sau ciudat, in forma de unghi drept. El face legatura intre vechea biserica si gradina manastirii, pavilionul Renasterii si turnul medieval.

Ascuns printre copacii uriasi se afla un restaurant cochet, avand terasa pe malul unui rau, care se adreseaza clientilor hotelului, dar si celor care trec prin zona. Odata ajuns aici, te poti relaxa in timp ce asculti susurul raului Dronne. Pe masura ce se lasa intunericul, luminile podului se reflecta in mod magic in apa, creand un cadru romantic deosebit.

Hotelul a fost creat pentru cei in cautare de liniste si relaxare, designul camerelor si al spatiilor comune fiind unul familiar, in stil country, cu scaune din ratan, mobila din lemn alb si tesaturi traditionale. In plus, fiecare apartament are un design propriu, perfect adaptat locatiei.

Rezultatul final este un amestec incantator de stiluri si design, totul aici fiind rustic si traditional, creat anume pentru a ademeni pe toti cei care trec pragul hotelului.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!