Techno Tuk

Cele mai frumoase ceasuri pentru calatorie

Fie ca iei cina intr-un hotel de 5 stele, escaladezi un munte sau conduci masina, ai nevoie de un ceas decent de calatorie. Topul de fata include 5 exemplare de lux, care iti pot lasa o gaura serioasa in buzunare, dar pana la urma cui ii pasa? Frumusetea costa bani.

Pentru cine elegante

Clasic si elegant

Van Cleef & Arpels

Firma Van Cleef & Arpels este renumita pentru bijuteriile sale, dar si varietatea ceasurilor merita luata in seama prin felul in care acestea reusesc sa combine eleganta si simplitatea. Colectia de ceasuri de dama include unul simplu, auriu, in forma de floare cu patru petale, impodobit cu diamante fine. Sofisticat dar clasic in acelasi timp, acest ceas cu curelusa sa din piele de culoare maro se potriveste majoritatii tinutelor si este alegerea perfecta daca vrei sa impresionezi.

Van Cleef & Arpels

Se poarta la Milano, Paris, Londra, iar pretul sau porneste de la 7044 lire sterline.

Pentru turistii cu stil

Atrage toate privirile 

Frank Muller

Depaseste-ti limitele cu ultima creatie Frank Muller Double Mystery. Disponibil atat pentru barbati cat si pentru femei, avand curea din piele de crocodil, acest ceas te duce cu gandul la “Alice in tara minunilor”, cu cifrele sale alungite artistic si cu marginile aurii curbate. El atrage toate privirile dar reprezinta si o creatie fara doar si poate inovatoare si are doua discuri rotative cu numere, care indica ora.

Se poarta la New York, iar pretul sau porneste de la 13775 lire sterline.

Frank Muller Double Mystery

Pentru clasa de elita

Indraznet si functional

Quattro Valvole

Pierzi adesea notiunea timpului atunci cand strabati zone cu fusuri orare diferite? Uita de aceasta problema cu ceasul Classic Quattro Valvole 48 Four Stokes. Remarcat la incheietura mainii vedetei de la Real Madrid, Christiano Ronaldo, acest ceas si-a luat numele dupa cele patru fete separate ale sale. Fiecare dintre ele afiseaza o ora diferita, permitandu-ti sa tii evidenta mai multor fusuri orare. Facand parte din linia de fabricatie Meccaniche Veloci, aceasta creatie este utila in cazul zborurilor lungi si pentru cei care calatoresc frecvent in scop de afaceri, fiind disponibil in mai multe culori.

Se poarta in  Statele Unite, iar pretul sau porneste de la 8430 lire sterline.

Quattro Valvole

Pentru scufundatori

Durabil si rezistent la apa

IWC

Cu marginea sa de culoare galben fosforescent, nu poti rata Aquatimer Chronograph 3767, creatia celor de la International Watch Co. Schaffhausen (IWC), o adevarata opera de arta, special facuta pentru scufundatori. Cu curea neagra din cauciuc, oferind confort subacvatic si durabilitate, acest ceas rezista pana la 120 de metri adancime, afiseaza timpul care se scurge intre momentul scufundarii si momentul iesirii la suprafata si este dotat cu un strat special luminos, care ii permite sa fie vazut in orice conditii de luminozitate subacvatica, inclusiv pe timp de noapte.  Aquatimer Chronograph are si un sistem special de prindere, care sa impiedice alunecarea de la mana. Un astfel de ceas este cu siguranta unul pe care nu ai vrea sa il ratezi.

Se poarta in Marea Bariera de Corali din Australia, Maldive, iar pretul sau porneste de la 4250 lire sterline.

IWC

Pentru iubitorii de aventura

Robust

Linde Werdelin

Ceasul SpidoSpeed de la Linde Werdelin a fost conceput in urma unei calatorii pe Muntele Everest si este o necesitate pentru cei care iau in serios expeditiile in aer liber. Inspirat de masinile de curse, acest mecanism complex are 32 de parti individuale, asamblate manual. Designul sau interior se extinde pana la un cadran in mai multe straturi si sub-cadrane, care au ca scop crearea impresiei de tri-dimensional. Ceasul este insa si unul robust: invelisul sau a beneficiat de tratamentul ‘DLC’ (Diamond-Like-Carbon), care il face de trei ori mai rezistent decat otelul. Daca esti genul pentru care evenimentele IronMan reprezinta o plimbare intr-un parc, atunci ceasul acesta este pentru tine.

Se poarta la catararile pe muntele Himalaya in India sau in Muntii Atlas din Maroc, iar pretul sau porneste de la 10226 lire sterline.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!