In aer

(P) Destinația visurilor tale este mai aproape cu Austrian Airlines – Viena de la 89 euro

Pentru că vacanța începe chiar când plecăm spre destinația visată, Austrian Airlines vă pregăteşte o experienţă de călătorie foarte specială.  În aeroportul din Viena a fost inaugurat în luna iunie noul terminal Austrian Star Alliance, aici este punctul de plecare pentru toate zborurile companiei Austrian Airlines. Indiferent dacă sosiţi, plecaţi sau faceţi o escală la Viena în timpul unui transfer, vă veţi bucura de nivelul maxim de confort şi de serviciile excelente oferite în noul terminal cu o suprafaţă de peste 150.000 m². Arhitectura modernă creează o atmosferă primitoare, cu spaţii luminoase şi aerisite.

Bucuraţi-vă de ceva special în timpul următorului zbor cu Austrian Airlines: pe lângă selecţia obişnuită şi gratuită de preparate şi băuturi, de ce să nu încercaţi meniul nostru exclusivist DO & CO à la carte, acum şi la clasa economy? Comandaţi-vă specialităţile dorite din meniu în timp ce vă rezervaţi zborul pe pagina de internet www.austrian.com cu până la 36 de ore înainte de decolare.

Iar surprizele nu se opresc aici.  În perioada noiembrie 2012 – primăvara anului 2013, vom moderniza cabinele de zbor pentru întreaga flotă de aeronave ce operează zboruri intercontinentale. La bordul aeronavelor Austrian Airlines veţi regăsi elemente noi, cu totul speciale:  scaune  modern, care pot fi rabatate complet şi care dispun de elemente inovatoare, un nou sistem de divertisment cu difuzarea de materiale video la cerere, pentru entertainment non-stop, un excelent serviciu la bord şi preparate culinare de calitate superioară.

Austrian Airlines este cel mai mare operator aerian din Austria şi oferă o reţea globală de rute către aproximativ 130 de destinaţii. Reţeaua acestora este mai densă către Europa Centrală şi de Est, Austrian Airlines fiind lider de piaţă în această regiune, cu 46 de rute. Graţie localizării geografice favorabile, în inima Europei, centrul operaţional al companiei, situat pe aeroportul internaţional din Viena, este poarta ideală dintre Est şi Vest. Austrian Airlines face parte din Lufthansa Group, cel mai mare grup de companii aeriene din Europa, şi membru al Star Alliance, prima alianţă globală a companiilor aeriene internaţionale. In Romania, compania aeriana opereaza 62 de zboruri pe săptămână din Bucureşti, Timişoara, Sibiu, Iaşi şi Cluj-Napoca către Viena (până la 5 curse zilnice din Bucureşti către Viena, până la 2 curse din Timişoara, un zbor din Sibiu şi Iaşi, iar zborul din Cluj-Napoca este operat zilnic in regim code-share).  Pentru detalii suplimentare şi ofertele de preţuri actualizate vizitaţi www.austrian.com

 

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ella icon
ella icon



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!